nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 عنوان شما اگه مادراون پشت سرتون حرف بزنه,دوبهم زنی کنه . میتونید ببخشید ؟ 107 بازدید | 13 پست من هیچ حرفی بهش نمیزنمولی حرفای ناجور میزنه دل بقیه رومیشکنه میگه دخترم گفته بهتوندلم خیلی شکستههرروز متنفر تر میشمچطورببخشمشمن تنها بچشمبابا هم ندارمدوبهم زنی می کنههمه ژنگ میزنن به من که درستش کنآخه من چه کاری ازم بر میاد 1403/03/05 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 9560 از طرف شما میگه🤦بیخیال چکار میشه کرد ببخشامیدوارم خودشون یه روز بفهمند تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 از طرف شما میگه🤦 بیخیال چکار میشه کرد ببخش امیدوارم خودشون یه روز بفهمند آره عزیزنه دیگه کی بفهمه۶۰ سالش شدههر سال بدتر از سال قبل
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18871 میگه در حد خیلی بدم میگهنه میبخشم نه حرفی بش میزنمخدا جای حقه.
nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 میگه در حد خیلی بدم میگه نه میبخشم نه حرفی بش میزنم خدا جای حقه. میتونی باهاش حرف بزنی ؟من روحیم به شدت حساسواسم خیلی سنگین
nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 میگه در حد خیلی بدم میگه نه میبخشم نه حرفی بش میزنم خدا جای حقه. خدا دیگه بدتر از این نمیتونه مامانم بزنهاما بازم متوجه نمیشه چه حق الناس هایی گردنشه
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18871 میتونی باهاش حرف بزنی ؟ من روحیم به شدت حساس واسم خیلی سنگین نه کلا خیلی وقته ک برام تموم شدسفقط در حد همون سلام خدافز و اگر سوالی بپرسه جواب بدممن نیز حساسم و نمیتونم بپذیرم مادر ادم اینجوری باشه
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 9560 آره عزیز نه دیگه کی بفهمه ۶۰ سالش شده هر سال بدتر از سال قبل میفهمم ولی ببخش این طوری احساس راحتتری داریچون دیگه نمیشه تغییرشون داد گفتم امیدوارم خودش بفهمه.شاید لازم باشه با محبت باهاشون صحبت کنید و توضیح بدید. البته هر آدمی یه جور شخصیت داره باید بدونید از چه روشی میشه تحت تاثیر قرارش داد که بفهمه. تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 نه کلا خیلی وقته ک برام تموم شدس فقط در حد همون سلام خدافز و اگر سوالی بپرسه جواب بدم من نیز حساسم ... خیلی سخت تحملشخدا به دلت ارامش بده
nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 میفهمم ولی ببخش این طوری احساس راحتتری داری چون دیگه نمیشه تغییرشون داد گفتم امیدوارم خودش بفهمه. ... اولین بار توزندگیم جوابش نمیدمهر روزم زنگ میزنهدو ماهپیش هم این اتفاق افتادگفت ببخشافسردمدیگه نمی کنممن هیچوقت بهش بی احترامی نکردم.کلی بدی کرد که لایق اسم مادر نبود اما هر بار بخشیدماما دلم نمیخوادم باهاش حرف بزنم
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 9560 اولین بار توزندگیم جوابش نمیدم هر روزم زنگ میزنه دو ماهپیش هم این اتفاق افتاد گفت ببخش افسردم د ... حق دارید.منم تا حرف بزنم با مامانم یه چیزی پیدا میکنه بهم گیر بده.به همین شدت بدپس تنها نیستیدانگار دست خودشون نیست. تربیت نسلشون همین بوده.من دیگه حرف نمیزنم. ولی کاری از دستم بر بیاد انجام میدم کمک میکنم. و بخشیدمش... تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
nazijun مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7448 حق دارید. منم تا حرف بزنم با مامانم یه چیزی پیدا میکنه بهم گیر بده. به همین شدت بد پس تنها نیستی ... ممنون از همراهیت عزیزم
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 9560 ممنون از همراهیت عزیزم امیدوارم دلتون شاد باشه.من چندبار تلاش کردم که حرف بزنم ولی هر بار بهم حمله شد😁 برای همین دیگه حرف نمیزنم چون نمیخوام ناراحت بشه. هرچند بی خود و بی جهت ناراحت هست.چکار کنیم همینه دیگه. میگم شاید با رفتار خوب شما به خودش بیاد❤️ تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من