2777
2789
عنوان

من چشام تابه تاست...لوچه

172 بازدید | 9 پست

مادرزادی اینجوری بوده...از بچگی دوستام مسخرم میکردن بزرگترشدم کمتر شد و خودمم انگار عادت کردم...اما از وقتی ازدواج کردم این عیبم خیلی بیشتر به چشمم میاد واقعا آزارم میده....بعضیا باهاشون حرف میزنم نگام میکنن و چشاشونو لوچ میکنن...مگه من خودم انتخاب کردم صورتمو یا مگه من گناهیی مرتکب شدم که خدا منومجازات کرده و چشامو اینجور کرده....؟؟؟!!!توروخدا کسی رو مسخره نکنید دل نشکن ید شاید یه نگاه یا حرف شما باعث خودکشی و رنج یه انسان یک روح بشه نکنید.......من بالاخره ۱۰ تومن جور میکنم میرم عملش میکنم خوشگلش میکنم چشم مو اما ذات خراب بعضیا هیچ جوره درست نمیشه......لطفا وقتی خوندید حدود نیم ساعت دیگه برام گزارش بزنید چون میترسم کاربریم لو بره متشکر....نیم ساعت دیگه الان نزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوستم سبزس ولی از دور و اطرافم ک سفیدن صورتم خوشگل تره 

منم خیلی از بچگی اذییت شدم و چرت و پرت زیاد شنیدم 

ب من ک می رسن یادشون می افته پوستشون روشنه و از خودشون تعریف می کنن 🤣اولا ناراحت می شم الان دیگه ن وقتی یکی تنها پزش همینه تا جون داره تعریف کنه 😁

خاهشننن 😶‍🌫️لایک نکنیننننن 😖🌸

عزیزم ..مهم نباشه برات حسودیشون شده پیشرفت تو زندگی داشتی ..بزار هر کار دوست دارن انجام بدن ...وقتی شوهرت پسندیده ..نگاه اطرافیان بی فایده س بزار از حسودیشون هر کاری دوست دارن بکنن زندگیتو کن ولش کن ..