2777
2789
عنوان

یه سوال بی بی چکی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 26 پست

کاذب نیستش مبارکه. 😇

نی نی خان تشریف فرما شدن. 

الان حال خوبته منو دعا کن😆😇

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژوپیتر جان دیشب یک قرص لتیزن که برای حساسیت هست خوردم،یعنی میتونه ازون باشه؟

عوامل موثر درطولانی تر شدن زمان حصول پاسخ مثبت توسط تستهای خانگی( منفی کاذب ):۱٫ تاخیر در زمان لانه گزینی۲٫ تفاوت در حساسیت تستهای بارداری مختلف۳٫ پایین بودن غلظت هورمون در خون و ادرار بعلت انجام زود هنگام۴٫ خطا در انجام روش انجام تست۵٫ مصرف داروی کاربامازپین۶٫ نگهداری ادرار در ظروف غیر استاندارددر چه مواردی ممکن است نتیجه تست بطور کاذب مثبت شود ؟۱٫ وجود بیماری هائی مثل پروتئینوری , هموگلوبینوری و کلا وجودپروتئین و یا خون در ادرار۲٫ آلودگی باکتریائی ادرار۳٫ مصرف بعضی داروها مثل پرومتازین – کلردیازپوکساید یا متادون توسط بیمار۴٫ زایمان جدید یا سقط اخیر۵٫ اشتباه در روش اجرای تست یا خطا در خوندان نتایج

لطفا برا سلامت نی نی ام یه صلوات بفرستین   
مرسی دوستان که اومدین و کمکم کردین ممنونم از همتون

کنجد اومده تو دلت مبارک باشه امضاتم عوض کن خخخخ شیرینی هم فراموش نشه برا من نارنجکی باشه لدفا

لطفا برا سلامت نی نی ام یه صلوات بفرستین   
توتی جان من امروز از این مارک استفاده کردم دوبار هر دوبار مثبت بوده،حالا نمیدونم برم یک مارک دیگه هم ...

منم چند دفعه استفاده کردم لاوین رز بنظرم زیاد خوب نیست حتی خط اصلیش هم با تاخیر میفته .....شما از ی مارک دیگه بزن ایشاا که بارداری

خدایا منو فراموشت شده؟؟ 

منم انقد شنیده بودم فلان مارک بی بی چک اشتباه زیاد داره باور نکردم وقتی بی بی چکم مثبت شد سریع پاشدم رفتم یه مارک دیگه خریدم آزمایش بتا هم دادم

همه مواردم مثبت بود  

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁