2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

ممنون میشم راهنمایی ام کنید 

من امسال پسرم کلاس اول رو تموم کرد . یکی از همکلاسی هایش پارسال هم کلاس اول و هیچ مطلبی حتی  حروف الفبا رو یاد نگرفته بود امسال من گاه گاهی می رفتم سر کلاس کمکش می کردم بارها و بارها از مادرش خواستم بیارتش مسجد محلمون اونجا باهاش کار کنم ولی نمی آوردش الان مادرش میگه تو رو خدا بیا با پسرم کار کن چون میگه من اگه خاله باهام کار کنه به حرف هاش گوش می دم و درس هام رو یاد میگیرم 

الان کل حروف الفبا رو یاد گرفته معلمشون به هر سختی بود یادش داد .

شما می تونید یه راه حل هایی بهم بدید که بهتر باهاش کار کنم و اونم بهتر یاد بگیره ؟

تمرکز نداره؟؟؟ بازیگوشی میکنه؟ با گیراییش پایینه؟؟

سنجش رو دیر آموز گزارش دادند .معلم میگه بیش فعال بوده و  پارسال از بس دارو می خورده سر کلاس همه اش گیج و منگ بوده 

امسال من تو کلاس و حیاط مدرسه  همه اش می دیدم آرومه ، سر کلاس که کنارش می نشستم کاملا با دقت گوش می داد و یاد می گرفت ولی خیلی زود حرفی رو که یاد گرفته بود فراموش می کرد و نمی تونست اسم حرف رو بگه یا بنویسه ولی اگه چند حرف رو می نوشتم و ازش می خواستم مثلاً س رو بهم نشون بده قشنگ بلد بود ، متاسفانه اعتماد بنفسش پایینه وقتی بلد نبود به خودش حرف های بدی می زد

یبار رفتیم نماز خونه چون تنها بودیم همه اش بازیگوشی می کرد 

سنجش رو دیر آموز گزارش دادند .معلم میگه بیش فعال بوده و  پارسال از بس دارو می خورده سر کلاس همه ...

بچههایی ک دیر اموز هستن حتنا حتنا اموزش بیشتری نیاز دارن .در کنار ارامش فقط باید تکرار و تمرین کرد براشون 

ب اون حد شدید بوده ک نیاز ب دارو داشته اخه،؟؟؟؟؟

اوایل گیرایی اش هم پایین بود الان بهتر شده  من بیشتر واسه اینکه اعتماد بنفسش بهتر بشه می خوام ...

برای تقویت اعتماد بنفش باید وارد جمع شه و خانواده این باور رو بهش بدن حتما 

شاید از بس گفتن نمیتونی ،بچه حس کمبود بهش دست داده ،فکر میکنه واقعا نیمتونه

کاربرگ از حروف تهیه شه ب در و دیوار بزنن ک همش جلو چشش باشه

حتا تو دسشویی و حمام 

بچههایی ک دیر اموز هستن حتنا حتنا اموزش بیشتری نیاز دارن .در کنار ارامش فقط باید تکرار و تمرین کرد ب ...

من زیاد در جریان نیستم ولی هم معلم هم مادرش می‌گند پارسال دارو مصرف می کرده 

معلمشون بهم گفته سعی کنم حالا که حروف رو کاملا می‌شناسه ترکیب ها رو یاد بگیره 

به نظر شما روزی چند ساعت باهاش کار کنم ؟همون روال معلم رو که از رو کتاب فارسی و نگارش ا موزش می دند رو باهاش کار کنم ؟ شما که خودتون معلمید و می دونید چطوری از اول کتاب و خواندن و نوشتن رو به بچه ها یاد می‌دند  

الان کلمه آب و بابا رو فقط کامل بده بخونه و بنویسه 

برای تقویت اعتماد بنفش باید وارد جمع شه و خانواده این باور رو بهش بدن حتما  شاید از بس گفتن نم ...

آ ره کاملا از حرف هایی که می زنند  معلومه که خودش رو باور نداره 

نمی دونم من کارم درست بوده یا نه ولی هر حرفی رو که بلد میشد و درست جواب میداد صورت و دستش رو می بوسیدم با اطمینان بهش می گفتم آ فرین مطمئنم تو می تونی یاد بگیری 

طوری که اگه درست جواب میداد و یادم می رفت ببوسمش دستش رو جلوی دهانم می‌ ذاشت یعنی منو ببوس