2777
2789
عنوان

بعضیا چرا مهاجرت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا لااقل برو اونا ک رفتن و واقعیت رو میگن ن پز الکی ببین کار کردن اونا کجاست ما کجا  ...

نه که الان فوق لیسانسه های ما همه پشت میز ریاستن. 

فروشنده ی افق کوروش محل ما فوق لیسانس داره. فقط تفاوتش اینه این باید صدسال کار کنه تا از صفر بتونه یک ماشین بخره اونی که اونوره ماشین عادی براش آرزو نیست.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
چرا دعوا داری عزیزم؟ پیام پایینیشو بخون بیشتر توضیح دادم

دعوا دارم🤣

چرا باید دعوا کنم ، طرز تفکر شما به من هیچ آسیبی نمیزنه در این مورد عزیزم ک بیام دعوا کنم😅

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.

وقتی از وضعیت زندگی بقیه اطلاعی ندارید حرف زدن قضاوت کردن راحته ، خودم مهاجرت کردم چون شوهرم اینجاست ، تو کشور خودمم کسی و نداشتم غریب بودم اینجا حداقل کسی دارم بعنوان خانوادم 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
دعوا دارم🤣 چرا باید دعوا کنم ، طرز تفکر شما به من هیچ آسیبی نمیزنه در این مورد عزیزم ک بیام دعوا ک ...

درسته داریم تبادل نظر میکنیم ولی من از پیام شما همچین حسی گرفتم انگار که گارد گرفته باشید

هرجایی سختی خودشو داره

وقتی این قدر اوضاع سخت فشار میاره ک حاضرن همچین سختی هایی ب جون بخرن و برن از اینجا 

زبونشون رو ک یاد میگیرن و این سخت نیست

و اتفاقا ماهایی ک مهاجرت دوست داریم چون با فرهنگی اینجا اوکی نیستیم خارج رو بیشتز ترجیح میدیم😂

در کل اونجا راحت تر میشه پیشرفت کرد برای کسی ک حرفه و سابقه ی تحصیلی خوبی داره

تا اینجا 

ولی کسی ک بدون پول و حرفه میره خارج فقط زجر میکشه

هرکی میخواد مهاجرت کنه گول حرفای دیگرانو می‌خوره! بیاد که من وضعیت کشورهای مختلفو نشونش بدم بعد تصمی ...

گول حرفای بقیه رو میخوره ک خودشون توی کشورهای دیگ دارن زندگی میکنن؟ و ب وضوح از مهاجرت راضین؟ 

ببخشید اگه همچین برداشتی کردم دورت بگردم😘

قوربونت ، نه بابا طوری نیست ک 

فقط میدونم الان رشته های پایه مثل رشته ما را اونور میزارند رو سرشون ، اما اینجا اصلا اهمیتی نمیدند 

آدم دلش میسوزه خو

قوربونت ، نه بابا طوری نیست ک  فقط میدونم الان رشته های پایه مثل رشته ما را اونور میزارند رو س ...

اره میدونم ولی خب ما میتونیم آینده رو جوری بسازیم که این رشته ها حداقل واسه بچه هامون اینطوری نباشن مگه نه؟

اره میدونم ولی خب ما میتونیم آینده رو جوری بسازیم که این رشته ها حداقل واسه بچه هامون اینطوری نباشن ...

نهه ، چه کاری از دستم برمیاد

ژنتیک الان تو کل دنیا ارزشش از پزشکی هم بالاتر 

ولی الان من ارشد ژنتیک، دکتری هم بگیرم کاری از دستم برنمیاد، ی مهر آزمایشگاه میدادند

اونم ب لطف مسئولین دیه نمیدند.

نمیخوام ناامیدی را رواج بدم 

ولی آدم چی میخواد مگه ؟؟؟ 

بنده خدا لااقل برو اونا ک رفتن و واقعیت رو میگن ن پز الکی ببین کار کردن اونا کجاست ما کجا  ...

من در کل  کار کسایی رو ک بدون پشتوانه و بدون اطمینان کاری مهاجرت میکنن رو نمیپسندم

ولی همین فروشندگی رو ک شما میگین

دوست برادر من یکساله ک رفته کانادا برای تحصیل 

چون تا اتمام تحصیلش بهش اجازه ی کار تخصصی نمیدن

داخل یک فروشگاه کار میکنه

توی همین یکسال راحت ماشین خرید

و با حقوقش بعد از پیدا کردن کار تونست  یکی از بهترین جاها خونه اجاره کنه 

همچین چیزی توی ایران امکان پذیره؟