2777
2789

از بس که ادم پول دوستی هست 

شوهرم براش کار میکنه ولی فقط خر حمالی شو داره میکنه 

هر چی پوله میره تو جیب خودش 

حالم ازش بهم میخوره 

مادر شوهرم هم تمام زندگیش شده همون پسرش 

داذه جلز جلز میکنه که براش سنگ تموم بزاره عروسی بگیره براش 

عروسی من و شوعرم و مادر شوهرم برامون زهر عروسی کرد بد ترین خاطره شد 

شوهرم تا چند ماه گربه میکرد چون مادرش عروسی مون و خراب کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چقد بدِ فرق میزارن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مقصرشوهرته که خودشو بالانکشیده منم برادرشوهرم شاگردشوهرم بودولی خودشو بالابرد الان ازمابالاتره مادرشوهرمم بهش خونه زندگی داد زن اونم میپرسته ولی من بازم میزارم روعرضه خودش انشالله خدابیشتربده

حست قابل درکه ولی کاری نمیتونی بکنی دختره ک گناهی نداره

دختره ن ولی برادر شوهرم و مادر شوهرم خیلی بدن 

در حق ما همینا ظلم مردن همین مادر شوهر باعث شد چندین ماه شوهرم اشک بریزه بخدا عروسی مون و مادرش خراب کرد 

الان بخدا داره بال بال میزنه واشه پسرش سنگ تموم بزاره و براش جشن بگیره 

خیلی زورم میاد همین پسرش هم باعث شده کار شوهرم رزق و روزی من و کم کرده هر چی پوله برا خودشه

مقصرشوهرته که خودشو بالانکشیده منم برادرشوهرم شاگردشوهرم بودولی خودشو بالابرد الان ازمابالاتره مادرش ...

شوهرم تمام تلاشش و کرده 

الان چند وقتیه برادرش داره سنگ میندازه جلو پاش 

خیلی حسوده برادرش بخدا دارم میگم همش سنگ میندازه جلو پای شوهرم بد ذات به تمام معنا همش پول براش مهمه 

مادرش هم که فقط اون پسرش و میبینه 

داره خودش و پاره میکنه برای نامزد پسرش

آخی چقد بدِ فرق میزارن

خیییلی بده

من یه جاری داشتم خییییلی اونو قبول داشتن تو خیلی از موارد منو بااون مقایسه میکردن هرجا اون بود دیگه به بقیه جاریا محل نمیذاشتن خواهرشوهرا و مادرشوهر...

برادرشوهرم فوت شد شوهر همین که خیلی قبولش داشتن این خانم بلاااایی سرشون اورد با همشون قطع رابطه کرد سر ارث و میراث بارها مادرشوهرم و شوهرم و برادرشوهرم کشوند دادگاه...الانم به هیچکس محل نمیذاره

خیییلی بده من یه جاری داشتم خییییلی اونو قبول داشتن تو خیلی از موارد منو بااون مقایسه میکردن هرجا ا ...

شوهرم انقدر گاهی دلش از مادرش پر میشه ولی ب روش نمیاره 

چند وقت قبل مادرش ناراحت بود گفت عروسی پسرم و خراب کردم 

حالا چ فایده 

حالا که داره عروسی پسرش و تدارک میبینه یادش افتاد وند سال پیش زهر مار کرد عروسی ما رو 

دختره انقدر خوشگل هست و خانواده دار هست که خاستگار براش صف میکشن 

فقط دعا کنید دختره ول کنه این عروسی سر نگیره

بسپار ب خدا

هی خواهر 

بخدا الان دعا کردم خدا ازش نگذره نمیدونید شوهرم از صبح تا نصف شب داره جون میکنه بعد این نامرد سنگ میندازه جلو پاش 

خدا خودش حق دلم و ازش بگیره 

الان باردارم خدا کاری کن ما بتونیم از لحاظ مالی خودمون و بالا بکشیم که دیگه نتونه سنگ بندازه 

و این عروسیش سر نگیره چون دیگه این بیاد فک کن من و جاریم هام و مادرش و خواهر شوهرام میندازن تو آب نمک

چجوری خراب کرد ؟

کلا عروسی و خراب کرد دیگه زهر مار شد 

مراسم و نتونستیم تموم کنیم در این حد 

خودش و داداشش و خواهرش 

حالا داداش و خواهرش هیچ 

همش زیر سر مادرش بود 

بخدا وقتی میاد میگه عروسی اینکار بکنیم اون کار بکنیم 

برید لباس بخرید برا خودتون میخوام بگم چرا پس عروسی ما رو زهر کردید من دلم نمیخواد بیام عروسی پسرت

شوهرم تمام تلاشش و کرده  الان چند وقتیه برادرش داره سنگ میندازه جلو پاش  خیلی حسوده براد ...

ببین هر کاری کنی هر قدر هم که به شوهرت بگی .نمیفهمه.

خالیش نمیشه.که برادرش حسادتش رو میکنه.

همش می خواد فکر کنه که تو بد ذاتی اونا خوبن .

دیدم که میگم مال من الانم که چهل سالشه باز نمیفهمه.

ادم نفهم نفهم میمونه.