2777
2789

من ۲۴ سالمه تا حالا با پسری دوست نبودم وقتی میفهمن بقیه شاخ در میارن انگار مثلا چیز عجیبی😐

خواستگار داشتم یا شده پسری مثلا از دور خوشم بیاد ت واقعیت اما ارتباطی نداشتم بیشتر احساسم سرکوب کردم

الان ی سریا میگن تو دوره قاجار موندی بشینی خونه خواستگار بیاد مثلا چرا خودت میگیری محل نمیدی ب پسری ک چراغ سبز میده😑

من کلا بخاطر اینکه پسرا هدفشون اکثرا سو استفاده س و احتمال ۹۰ درصد ممکنه جدی نباشه و آسیب ببینم از این نوع رابطه فراری ام  قدیمی فک میکنم؟؟؟

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم تو اینقدر برا خودت ارزش قائل بودی که به هر بی سرو پایی پا ندی و این یعنی مادر پدرت تو تربیتت گل کاشتن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مشکل از شما نیست بقیه باید سعی کنن سرشون روی بدن خودشون باشه 

در مورد خودشون نظر بدن نه بقیه 

اگه دوست داری رفیق شو اگرم نه هیچ هرجور حال میکنی همون باش

⁦♥️⁩

آدم ها خودشون برا زندگیشون تصمیم می‌گیرند

اینم یه انتخاب و تصمیم شماست

من هم همین تصمیم راگرفته بودن و چون با عقل ومنطق خودم ایم تصمیم رو گرفته بودم از تعجب دوستانم شکه یا ناراحت نمیشدن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱