2777
2789

فک کنم الان تمام سایت میدونن که من بوتاکس

کردم و چشم چپم افتاده شده

الان یکی از خانما اینجا بهم پیج یه دکتر دادن

که تو پیجش شماره داشت منم زنگ زدم

کاملا بهم توضیح داد

مهمه

گفت چ مارکی بوده گفتم مصپورت گفت خیلی مارک خوبیه که

گفتم دلیلس چیه گفت مراقبت بوتاکس خیلی خیلی مهمه.....

احتمالا دقت نکردی گفتتم گریع کردم

گفت پس مال اون بوده گفتم دکترم نگفت گریه نکن 

گفت جتما فک نکرده که شما گریه میکنی....

گفت وقتی گریه میکنی ماهیچه ها منقبض میشن

مال اون بوده گفت چهارماا طول میکشه کاملا خب بشه

دیگم بوتاکس نکن

خیلی تو مراقبت بوتاکس سخت گیر باشین

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم

من یبار بوتاکس کردم و پشیمون شدم

چون هم چهرم از طبیعی بودنش دراومد هم اینکه بعد از تموم شدن دورش افتادگی پلک پیدا کردم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو‌چند‌ساعت بعد تزریق‌گریه کردی؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تو‌چند‌ساعت بعد تزریق‌گریه کردی؟

دوساعت

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
دوساعت

حداقل تا ۵ساعت‌ نباید سرت پایین‌باشه

عضلاتتو‌ درگیر  کنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خوب خداروشکر که گفته خوب میشه

ولی خیلی درد میکنه الان احساس فشار میکنم

احتمالا زیاد جای درست حسابی نزده مراقبتاش مهمه ولی در حد اینکه دو ساعت سرت رو پایین نندازی و یه روز ...

صدرصد جای بدیم زده 

من چ دل و جراتی داشتپ با سابقه فلج بلز خیلی ریللکس رفتم بوتاکس کردم

تو از منم کله خر تری