2777
2789
نمیترکونم میخای چکارکنی😒

😁😁😁😁😁

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اون شکلکا گذاشتم تو تاپیکت تا بفهمی چقد بده تو تاپیکت یکی از این شکلکا بذاره 😆😆

کاری که عوض داره گله نداره 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من از اون شکلکا گذاشتم تو تاپیکت تا بفهمی چقد بده تو تاپیکت یکی از این شکلکا بذاره 😆😆 کاری که عوض ...

تو چی میگی ورپریده؟

مگه نباید الان خواب باشی جوجو؟😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
تو چی میگی ورپریده؟ مگه نباید الان خواب باشی جوجو؟😂

نه جیجر طلا 😆😆

خوابم نمیاد که 😢😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
نه جیجر طلا 😆😆 خوابم نمیاد که 😢😢

بدو بدو بخواب

چه معنی داره تا الان بیدار باشی 😂

مسواکم بزن جیش هم کن😂😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
بدو بدو بخواب چه معنی داره تا الان بیدار باشی 😂 مسواکم بزن جیش هم کن😂😂

😂😂😂😂

چشم چشم چشم 😆😆

خو الان همه تو اون تاپیکت رفتن دیگه😅

چون دوس ندارم كسي ببينه 

واقعا بعضي از كاربراي اينجا فقط منتظرن يكي تاپيك بزنه بيان عقده هاشونو خالي كنن هر تهمتي كه لياقت خودشون بود رو بارم كردن 😐

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند
من از اون شکلکا گذاشتم تو تاپیکت تا بفهمی چقد بده تو تاپیکت یکی از این شکلکا بذاره 😆😆 کاری که عوض ...

من كي از اون شكلكا توي تاپيكت گذاشتم 🤔🤔

مدرك بيار 😂😂😂

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند