2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس جز خودت دوست نداره هیچکس جز خودت عاشق خودت نمیشه هیچکس جز خودت  نگران و دلسوز  خودت نمیشه  اگر خودت برای خودت کاری نکنی و ب فکر حال خودت نباشی کار و حالت زار است  و اینکه

منتظر نشو منتظر نمون ....چون

چشم انتظاری کورت میکنه موهاتو سفید میکنه اعصاب و روانتو خط خطی میکنه مریضت میکنه پشتت و خمیده و کمرت رو میشکنه آواره و نابودت میکنه

جز خودت کسی رو باور نکن جز خودت کسی بهت حقیقت ممکن رو نمیگه

برای خوشبخت کردنت چشم براه نباش چون کسی اصلا تو راه نیس  قرار هم نیس ک بیاد و برسه و خوشحال و خوشبختت کنه

اول ب خدا دوم ب خدا سوم ب خدا چهارم ب خودت تکیه و اعتماد کن و خودت رو بسپار و رها کن ب خدا

از قدیم میگن  کس نخارد پشت من... جز ناخن انگشت من

امیدوارم هم تو هم خیلیا این حرفام ب دردشون بخوره و کمکی بکنه🥰🤝

خیر ایشون عاشق نیست یه دوس داشتنه سطحیه عمیق نیست

منم یه سوال دارم 

دیشب استوری گذاشتم واسه کراشم یه اهنگ بود عاشقانه طور همه رو هم هاید کردم

استوریو که دید یک ساعت بعدش استوری راجع به سینگل بودن و اینا گذاشته تا حالا از این استوریا نذاشته بود

به نظرتون فهمیده منظورم با اون بوده؟ یاچی؟ احساس میکنم نخ داره میده

البته اینم بگم که همییییییشه حتی بی ربط ترین استوریامم ریپلای میکنه