2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آبرسان داشتم هم واترژل هم کرم ژل اگر پوستت اگزمایی و حساسه کرم ژل ولی اگر خشک معمولی واترژل حتما ...

من پوستم جوریه بعضی جاهای پوست پوست میشه خشک برا همین گرفتم این ابرسان کاسه ایشو با شوینده ابی رنگش 

شما استفاده کردی راضی بودی؟ باعث جوش نشد پوستت بد نکرد قشنگم؟🥹

من واتر ژلش رو استفاده میکنم و راضیم

پوستت خشک یا چرب 

باهاش جوش نزدی

من خریدم بهم میگن چون الکل داره ۱درصد پوست خشک میکنه بد میکنه به بلاگرع گفت چقدم پول دادم خریدم اعصابم خورد شد 

پوستت خشک یا چرب  باهاش جوش نزدی من خریدم بهم میگن چون الکل داره ۱درصد پوست خشک میکنه بد میکن ...

جوش نزدم و دو ساله استفاده می کنم پوستمم خیلی بهتر شده البته بعد که زدی یه مرطوب کننده خوب هم بزن

جوش نزدم و دو ساله استفاده می کنم پوستمم خیلی بهتر شده البته بعد که زدی یه مرطوب کننده خوب هم بزن

پوست تو خشک یا چرب؟

برای من یه قسمتاشش خشک یه قسمتایی چرب برای همین مخصوص پوست خشک گرقتم این خشکیا حداقل بره🥹

پوست تو خشک یا چرب؟ برای من یه قسمتاشش خشک یه قسمتایی چرب برای همین مخصوص پوست خشک گرقتم این خشکیا ...

من پوستم مختلطه اما اول سرم ویتامین سی میزنم چون خشک میشه روش ژل کرم استفاده میکنم 

من پوستم جوریه بعضی جاهای پوست پوست میشه خشک برا همین گرفتم این ابرسان کاسه ایشو با شوینده ابی رنگش& ...

من شوینده ام مارک دیگه ولی ابرسانم همین کاسه ای ها هم واترژل هم کرم ژل هر دوتاشو داشتم خوب بودن واترژل بوی بهتری داره کرم ژل بو نداره 

من شوینده ام مارک دیگه ولی ابرسانم همین کاسه ای ها هم واترژل هم کرم ژل هر دوتاشو داشتم خوب بودن واتر ...

الا پس برند خوبیه

ضد افتاب درماتیپک چی داشتی تاحالا 

من پوستم خشکه دوتا محصول از این برند خریدم اولی شوینده صورت بود و دومی ضدآفتاب از هردو ناراضی بود ...

ععع منم رفتم خریدمممم🥹شویندشو ابرسانشو چکار کنم ینی استفاد نکنم