sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 عنوان برند نوتروژینا 375 بازدید | 15 پست برند نوتروژینا خوبه کسی استفاد کرده راضیه؟ابرسان و شویندش من برا پوست خشک گرفتم شما داشتید راضی بودید پوستتون خشک یا جوش نزد باهاش 1403/03/05 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فهیمه_ناخن عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 347 عزیزم میتونی هر محصول رو بری دیجیکالا نظرات زیرش رو بخونی خیلی کمکت میکنه🌸اگه خواستین یه سر به کانال تلگرامی پولسازم💅🏻🙋🏼♀️💸 بزنید.fahimehnail38@
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17392 من آبرسان داشتم هم واترژل هم کرم ژل اگر پوستت اگزمایی و حساسه کرم ژل ولی اگر خشک معمولی واترژل حتما بعد از آبرسان باید یک مرطوب کننده هم بزنی
sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 من آبرسان داشتم هم واترژل هم کرم ژل اگر پوستت اگزمایی و حساسه کرم ژل ولی اگر خشک معمولی واترژل حتما ... من پوستم جوریه بعضی جاهای پوست پوست میشه خشک برا همین گرفتم این ابرسان کاسه ایشو با شوینده ابی رنگش شما استفاده کردی راضی بودی؟ باعث جوش نشد پوستت بد نکرد قشنگم؟🥹
sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 من واتر ژلش رو استفاده میکنم و راضیم پوستت خشک یا چرب باهاش جوش نزدیمن خریدم بهم میگن چون الکل داره ۱درصد پوست خشک میکنه بد میکنه به بلاگرع گفت چقدم پول دادم خریدم اعصابم خورد شد
بابونه75 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 12 پوستت خشک یا چرب باهاش جوش نزدی من خریدم بهم میگن چون الکل داره ۱درصد پوست خشک میکنه بد میکن ... جوش نزدم و دو ساله استفاده می کنم پوستمم خیلی بهتر شده البته بعد که زدی یه مرطوب کننده خوب هم بزن
sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 جوش نزدم و دو ساله استفاده می کنم پوستمم خیلی بهتر شده البته بعد که زدی یه مرطوب کننده خوب هم بزن پوست تو خشک یا چرب؟برای من یه قسمتاشش خشک یه قسمتایی چرب برای همین مخصوص پوست خشک گرقتم این خشکیا حداقل بره🥹
بابونه75 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 12 پوست تو خشک یا چرب؟ برای من یه قسمتاشش خشک یه قسمتایی چرب برای همین مخصوص پوست خشک گرقتم این خشکیا ... من پوستم مختلطه اما اول سرم ویتامین سی میزنم چون خشک میشه روش ژل کرم استفاده میکنم
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17392 من پوستم جوریه بعضی جاهای پوست پوست میشه خشک برا همین گرفتم این ابرسان کاسه ایشو با شوینده ابی رنگش& ... من شوینده ام مارک دیگه ولی ابرسانم همین کاسه ای ها هم واترژل هم کرم ژل هر دوتاشو داشتم خوب بودن واترژل بوی بهتری داره کرم ژل بو نداره
sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 من پوستم مختلطه اما اول سرم ویتامین سی میزنم چون خشک میشه روش ژل کرم استفاده میکنم بعد پوست تو مختلط الا ابرسانت برا پوست خشک یا چرب
sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 من شوینده ام مارک دیگه ولی ابرسانم همین کاسه ای ها هم واترژل هم کرم ژل هر دوتاشو داشتم خوب بودن واتر ... الا پس برند خوبیهضد افتاب درماتیپک چی داشتی تاحالا
دل_آرام2871 عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 587 من پوستم خشکهدوتا محصول از این برند خریدماولی شوینده صورت بود و دومی ضدآفتاباز هردو ناراضی بودمشوینده پوستمو خشک تر کرد و ضدآفتاب هم میماسید و سفیدک میزد
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17392 الا پس برند خوبیه ضد افتاب درماتیپک چی داشتی تاحالا نه مدیسان داشتم و لافارر که لافارر رو بیشتر دوست داشتم
sogolur مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 162 من پوستم خشکه دوتا محصول از این برند خریدم اولی شوینده صورت بود و دومی ضدآفتاب از هردو ناراضی بود ... ععع منم رفتم خریدمممم🥹شویندشو ابرسانشو چکار کنم ینی استفاد نکنم