2777
2789

سلام شما اگه جای من بودین واقعا چکار میکردید ،برادر شوهرم چند وقتی هست که طلاق گرفته و جاریمم ازدواج مجدد کرده و یه بچه دارن ،خوب علاوه برخودش که همش خونه ماست برای ناهار ک هیچ ،بچش الان یک ماهه خونه منه ،من خودمم بچه دارم شش سالشه اونم ۱۱ سالشه خیلی بی تربیته جلوی بچم خیلی حرف های زشتی میزنه و بچهامو اذیت میکنه با اینکه من چیزی نگفتم فقط چند باری بهش گفتم زشته از این حرفا نزن بچه منم یاد میگیره و من خیلی هواشو داشتم دلم میسوخت ولی آخری دیگه بچمو کتک میزد و می‌خندید و شوهرم بهم گفت که بگو دیگه خونه ما نیاد و منو خراب کرد و خودش اصلا چیزی نگفت منم بهش گفتم که اگه میخای بچه‌ای منو اذیت کنی دیگه نیا و الان مادرش از من منت داره و جایی منو میبینه پشتشو بهم میکنه😐

و اینکه بازم میاد خونه ما میمونه و همش مادرش پشت سر من حرف میزنه الکی و من اصلا کاریشون ندارم نمیدونم چه منتی از من دارن 

و سوال اصلیم اینه که اگه شما جای من بودین بازم مثل قبل هواشو دارین در صورتی گفته من میخام وسیلامو جمع کنم کلا بیام دختر تو بشم ولی من از مادرش کینه دارم ودلم راضی نمیشه مثل قبل باهاش باشم 

عزیزم بچس نمیفهمه، شما لطفا خانومی کن هواشو داشته باش، به مادرش توجه نکن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا مسئولیت بچه کس دیگه  رو یکساعت هم قبول نمیکنم جر بچه خواهرم 

چون اولا بچه دوست نیستم و بچه طفلک چه گناهی کرده که منو تحمل کنه دوما برای بچه ها همیشه ممکنه خدای نکرده  اتفاقات بزرگ و کوچک بیفته و اونوقت به صد نفرباید جواب داد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ول کن دیگه نذار بیاد. بچه ات گناه که نکرده. هم محبت می کنی هم حرف میشنوی؟

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

عزیزم وظیفه شما نیست هرچقدم دلسوزی کنی تهش بچه پیش مادر یا پدرش میره شمام بی اجر میشی بخاطرهمین دیگ دخالت نکن ب شوهرتم بگو خودت هرچی میخای بگو بمن چ و جواب جاری و هیچکسم نده ارامش زندگیتو بهم نزن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چه ربطی به شما داره؟ پدر و مادرش جمعش کنن آخرالزمان شده

اره واقعا منم همینو میگم کلا میخاد بیاد خونه ما زندگی کنه درصورتی که من خودم مشکل اعصاب دارم خیلی عصبیم میکنه از اون ور هم دلم میسوزه نمیدونمم چکار کنم

اره واقعا منم همینو میگم کلا میخاد بیاد خونه ما زندگی کنه درصورتی که من خودم مشکل اعصاب دارم خیلی عص ...

شما یه زندگی جدا داری با قوانین خودت بقیه نتونستن زندگی کنن بچه پس انداختن به شما چه؟

پدر شوهر مادر شوهرت چی میگن؟

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ول کن دیگه نذار بیاد. بچه ات گناه که نکرده. هم محبت می کنی هم حرف میشنوی؟

چجوری نزارم یه بار بهش گفتم دیگه نیا اینجا چنان ابرو ریزی به پا کرد که نگو آخرشم آدم بده من شدم ،شوهرمو میگه ولش بیخیال

میگه مامانم اذیتم میکنه میاد خونه من ،آره حتما دیگه😐😏

باباش خونه مستقل بگیره،از بچش نگهداری کنه،وقتی هم میره سرکار بچشو به مادرش(مادرشوهرتون)بسپاره،اصلا ارتباطی به شما نداره،همسرتون باید به برادرش بگه

شما یه زندگی جدا داری با قوانین خودت بقیه نتونستن زندگی کنن بچه پس انداختن به شما چه؟ پدر شوهر مادر ...

اره منم همینو میگم ولی آدم بده هم من شدم ،شوهرمم هیچی نمیگه ،ندارم