2777
2789
عنوان

بهزیستی چطور جاییه

1002 بازدید | 19 پست

خانوما خواهش میکنم راهنماییم کنین قول میدم دعاتون کنم 

ببینید من حدودا یک کارتون اسباب بازی دارم که همش برای بچگی هام هست و اصن استفاده نکردم درست حسابی 

الان مونده انباری خاک خورده خیلی به دلم افتاده ببخشم به جایی. 

آیا بهزیستی درسته ببرم ؟ واقعا به بچه ها میرسه 

لطفا لطفاً لطفا راهنمایی کنید

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای مطمن باشی ببر خود شیرخوارگاها بده..نواحی پایین شهر.  مثلا تو تهران یکی هست فکر کنم شبیر

شیرخوارگاه نمی‌دونم کجاست توی شهرستانمون باید بگردم دنبالش 

شیرخوارگاه ها میخوره به دردشون اسباب بازی؟

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
چه کار انسان دوستانه ای اطلاعات دقیق تر لازم داشتی از خانم آنالیزا بپرس ایشون زیاد اونجا سرو کار دار ...

متشکرم مهربان خانم انالیزا کی هستن عزیزم لطفاً راهنماییم کنید 

متشکرم مهربان خانم انالیزا کی هستن عزیزم لطفاً راهنماییم کنید 

خواهش میکنم عزیزم یکی از کاربران سایت هستند 

ایشون دخترشون از بهزیستی به سرپرستی گرفتن 

و اطلاعات کامل و جامعی دارند در موارد مختلف 

من بارها ازشون راهنمایی گرفتم 

🤍🕊️هر چه با هر که کنی ،بر تو همان میگذرد🕊️🤍
خواهش میکنم عزیزم یکی از کاربران سایت هستند  ایشون دخترشون از بهزیستی به سرپرستی گرفتن  ...

میشه تگشون کنید ؟ ممنون میشم ازت عزیزم 

میشه تگشون کنید ؟ ممنون میشم ازت عزیزم

بله عزیزم حتماً 

@آنالیزا سلام دختر قشنگم خوبی عزیزم مزاحم اوقاتت شدم 

خواهرمون را راهنمایی کن اگر برات مقدوره🌺🌼🌸💮🌻🏵️

🤍🕊️هر چه با هر که کنی ،بر تو همان میگذرد🕊️🤍
بله عزیزم حتماً  @آنالیزا   سلام دختر قشنگم خوبی عزیزم مزاحم اوقاتت شدم  خواهرمو ...

خیلی خیلی خیلی ممنونم گلم 

برات دعا میکنم 

@آنالیزا  

سلام خانم آنالیزا امیدوارم اوقات خوبی داشته باشید 

دوستان شما رو بهم معرفی کردند و ازتون می‌خوام کمکم کنید. 

من یک سری اسباب بازی دارم که اکثرا دست نخورده و تمیز هستن و حذدوا یک الی دو کارتونه. 

من توی شهرستان کوچیکی زندگی میکنم و از اونجایی که دوست دارم شناسایی نشم اینجا اسم جایی که زندگی میکنم رو نگفتم . 

برای اسم بهزیستی و ... بسیار توی گوگل سرچ کردم و به نتیجه ای نرسیدم، فقط شماره ی یکی از بهزیستی ها رو پیدا کردم. 

میخواستم بدونم اهدای اون اسباب بازی به بهزیستی خوبه و آیا ازم میپذیرن یا نه ؟ 

و اصلا پیشنهاد شما چی هست  

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥰