2777
2789
عنوان

دخترم دور از چشم من خرابکاری میکنه

394 بازدید | 18 پست

ی دختر دارم نزدیک ۷ سالشه ...زمان های ک کنارشم خوبه اما چن دقیقه ک تنها بمونه ی کاری میکنه 

برای نمونه ....ی اسپری ضدآفتاب براش هفته پیش خریدم ...نصفش رو هفته پیش دور ریخت...بقیه اشم امروز

واقعا کلافه شدم

دختر به شدت شیطونی

بهش گفتم یادت رفت هفته پیش بابت همین موضوع تنبیه ات کردم 

تنها جوابی ک داره..شیطون گولم زد

واقعا خسته شدم از دست این کاراش..شما تجربه مشابه دارین بتونین کمکم کنین

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچن دیگه داداش منم پنج سالشه میاد میره تینت منو بر میداره همشو خالی میکنه رو زمین🤦‍♀️😐

بهش بگو که اگه دور وسایل و اینا نری خرابکاری نکنی واست جایزه میخرم برای من جواب داد... 

دختر من دو سال و نیمه اگه چیزی خراب بشه یا یه چیزی مثل آب زمین بریزه گریه چرا تموم شد.. بچه این مدلی ...

والا این گریه منو در میاره 

همین دیروز براش املت درست کردم رفت شیشه خیارشور از یخچال اورد..بهش گفتم مراقب باش نریزع ...بلند شد ک بره پاش خورد به شیشه خیارشور و همه اش برگشت..بعد اومد اونو درست کنه پاش خورد به لیوان آب اونم ریخت

خدایا شکرت 
والا این گریه منو در میاره  همین دیروز براش املت درست کردم رفت شیشه خیارشور از یخچال اورد..بهش ...

ای وای اشکال نداره عزیزم بچه هستن خودمم یکیشو دارم خیلی بهونه گیره با این تفاوت که دختر من روی همه چی حساسه نشکنه خراب نشه خودش همش درحال حرص خوردنه و اشک میریزه 

والا این گریه منو در میاره  همین دیروز براش املت درست کردم رفت شیشه خیارشور از یخچال اورد..بهش ...

فکرشو کن بچه یه چیزیو زمین میریزه بچه ترس اینو داره مامانش الان دعواش نکنه. وقتی دخترم یه چیزی زمین ریخت ما باید ترس اینو داشته باشیم نزنه زیر گریه و جیغ. زودی بغلش میکنم و میگم اشکالی نداره