2777
2789
عنوان

تولد پسرم هیچ بچه ای نیس دعوت کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 60 پست
نمینونی با همونادهماهنگ کنی براش جشن بگیری اینجوری به بچه بیشتر خوش میگذره تگه بری شهر خودتون یه مه ...

اره میدونم اصلا بهش خوش نمیگذره، نمیدونم بیان یا نع.از اینکه برنامه بچینم و بی نتیجه بمونه بدم میاد.🥲

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

🤦💔یه تولد خانوادگی بگیرین خودتون همون شب هم ببرینش شهر بازی تا بهش خوش بگذره

اره فک کنم آخرش همینکارو بکنیم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم اصلا بهش خوش نمیگذره، نمیدونم بیان یا نع.از اینکه برنامه بچینم و بی نتیجه بمونه بدم میاد. ...

خب به مادراشون بگو اگه حتمن میان اوکی بدن چون میخوای به اندازه ی مهمان هات تدارک ببینی ،همشونم دعوت کن بچه های همسایه رو‌هم دعوت کن ، بعد بگو بچه رو شوهرت ببره بیرون یهو بیاره در خونه رو باز میکنی سوپرایز بشه

اگرم دیدی کسی نمیاد خودت دقیقا همینکارو بکن به جای خرج خورد و خوراک دادن براش چیزایی که این مدت میگفته میخوام ولی نخریدیو بخر بذار

خب به مادراشون بگو اگه حتمن میان اوکی بدن چون میخوای به اندازه ی مهمان هات تدارک ببینی ،همشونم دعوت ...

اینم خوبه، ببریمش مسافرت یه شهر نزدیک و هرچی خواست بخریم براش

اره این‌که دیگه عالیه 

۰😘😍😍

دختر منم همینه همه بزرگسال هستیم نوه اول از دو طرف

خدا حفظش کنه

ادم دلش میسوزه براشون😔

رو یه ایده کلیک نکن

بزار به بچت خوش بگذره 

شب شام مورد علاقشو بپز همراه با نوشابه و. و. و. .

بعد اینکه شام خوردید برید شهر بازی 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

ما همیشه با خانواده خودم تولد میگیریم حالا بزرگتر شد خودش هرکی رو دوست داشت دعوت کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خانه بازی کودک هست؟ اونجا بگیرین بچه اونجا زیاد میاد🥲

اره هست ولی با دوست و فامیل خوش می گذره آخه