2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه جهیزیه بیاییدد

113 بازدید | 16 پست

سلام خوبید

من برای جهیزیه دوتا سرویس قابلمه گرفتم سرویس اصلی رنگ مشکی و سرویس دم دستی رنگ طوسی و نوک مدادی طوره

به دوستم گفتم اینو میگه مگه عزاداری :/ مثلا برای جهیزیته چرا تیره گرفتی :/

خیلی زشته یعنی؟ آخه از کسایی که متاهلن پرسیده بودم میگفتن اصلا رنگ روشن نخر

بسپرش به خدا...🌿🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه ایه

من سرمه ای گرفتم

طبعا دیر تر کثیف میشه

ولی مثلا دوستم یاسی روشن خریده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شکر خورد دوستت

مهد کودک نیس که

رنگشون میره بعد چند بار استفاده ی رنگ افتضاح میدن بهت

منم جفتشو مشکی برداشتم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلیقه ایه من سرمه ای گرفتم طبعا دیر تر کثیف میشه ولی مثلا دوستم یاسی روشن خریده

دوست منم کرمی خریده

نظر منم همینه رنگ روشن قشنگه ها ولی خب کثیف میشه از ریخت و قیافه میوفته 

بسپرش به خدا...🌿🤍

چ حرف مسخره ایه،اتفاقا مشکی شیکه بیرونشم زود لک نمیفته،مبارکت باشه عزیزم

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
من یاسی گرفتم تا وقتی نو هستن قشنگن الان که غذا پختم باهاشون خیلی زشت شدن پاک هم نمیشن چون به مرور م ...

اوه یاسی رنگ قشنگیه چه حیف 

پس پشیمون نباشم ک تیره گرفتم

بسپرش به خدا...🌿🤍