2777
2789
عنوان

بیاید در مورد سختی حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 50 پست
حتما باید دین داشته باشیم؟؟؟ خدایی که همه ی موجوداتو ساخته نه خدایی که میگه انسان از همه موجودات ب ...

اون آیه قرآن که میگه انسان را به موجودات دیگر برتری داده منظور از اینه که عقل و شعور درک و فهم کلا چیزای بیشتری به انسان هاا دادده الان مثلا کدوم موجود به اندازه انسان باهوشه

اون آیه قرآن که میگه انسان را به موجودات دیگر برتری داده منظور از اینه که عقل و شعور درک و فهم کلا چ ...

آی کیو انسان عادی فقط اطراف ۸۰ تا است موجوداتی با آی کیو ۲۶۰ هم داریم من ویدیو دیدم از منبع معتبر 

فیل آی کیوش از انسان بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور ربطی به منافع نداره ثروت امروز عربستان فقط از پول حج و و اینا درمیاد

از این نظر اگه شما به قضیه نگاه کنید وقتی که اعراب دین اشلام رو توی جهان پخش کردند حج و اینا پولی نبود و مروم به رایگان میتونستند حج برمد در واقعا پیشرفته شدن اعراب بخاطر نفت و منابعیه که توش کشور عربستان هست و رئیس جمهور اونجا خوب میتونه که پول رو برای کشورش خرج کنه مثل ایران نیست که مثلا همین دبی که توی کشور امارات متحده عربی هست اونجا که حج و اینارو ندادند ولی چقدر پیشرفته است یا همین ایران خودمون زمان شاه چقدر پیشرفته بود

آی کیو انسان عادی فقط اطراف ۸۰ تا است موجوداتی با آی کیو ۲۶۰ هم داریم من ویدیو دیدم از منبع معتبر&nb ...

اینا همش حرفه اگه اینطور بود که الان اونا از ما پیشرفته تر بوندند اگر هم آی‌کیوش بالاتر باشه اونا قدرت تفکر ندارند در حالی که توی قرآن به تفکر خیلی اشاره شده

پایه ی دروغ یعنی چی ؟

اینجا نمیشه تعریف کرد و با جزیئیات گفت 

ولی خودتون برید توی یوتیوب سرچ کنید پترا Petra و یه مستند درباره ش ساخته شده اونو ببینید، اگه بیشتر کنجکاو بودید بازم بررسی کردن و علمی و با مدرک ثابت کردن

درکل خیلی چیزا بنا به مصلحت هایی مطرح نمیشن یا نادیده گرفته میشن یا یه سری نمیخوان ببینن و خودفریبی میکنن و توجیه های الکی میارن

من خیلی توضیحات نوشتم ولی پاک کردم همینکه این تاپیک هنوز مونده خیلیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چرا دروغه میشه دلیل بیارید آخه مثلا خیلی چیزا توی اسلام هست که به نفع ماست همین نماز حکم مدیتیشن رو ...

من دلیل زیاد دارم ولی اینجا جاش نیست ، اگه خیلی کنجکاوید که دینتون چیه و چیزایی که به خوردمون دادن راسته یا دروغ خودتون برید تحقیق کنید تا به نتیجه برسید

دفاع کردن از چیزی که انتخابش با خودمون نبوده و جبر جغرافیایی باعثش هست منطقی نیست

شما اگه توی کشور مسیحی یا بودا یا  بی دین یا هرچی به دنیا اومده بودید الان شرایطتون خیلی فرق داشت و دیگه از اسلام و توصیه هاش دفاع نمیکردید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ممنونم‌ عزیزم از توضیحات 💕  متوجه هستم🌱  میخواستم نقطه نظر شخص شما رو بدونم .

سلامت باشی عزیزم❤️

به نظر من هرکسی هر اعتقادی که داره برای خودش محترمه و باید احترام گذاشت چه خوبه که شما به این درک رسیدید❤️🌹

همیشه موفق باشید

منظورت اثر باستانی پترا هست ؟ که میگن جن ها ساختن؟؟

بله عزیزم شهر پترا

اونجا در اصل قبله ی مسلمان ها و محل زندگی پیامبر بوده

اینکه جن ها ساختن توجیه هست

اگه پیگیری کردید، قران صنعا Sanaa  و ماجراش هم هست

اگه مستند پترا رو ببینید خیلی چیزای دیگه هم داخلش بررسی شده، توی یوتیوب نسخه ی دوبله ش هست

ویدیو های زیادی یوتیوب هست 

بله عزیزم شهر پترا اونجا در اصل قبله ی مسلمان ها و محل زندگی پیامبر بوده اینکه جن ها ساختن توجیه ه ...

ممنونم عزیزم. خیر در موردش اطلاعات چندانی ندارم و صرفا یه کلیپ دیدم .. حتما تماشا می‌کنم 😘 

ممنونم عزیزم. خیر در موردش اطلاعات چندانی ندارم و صرفا یه کلیپ دیدم .. حتما تماشا می‌کنم 😘 

عزیزمی😘❤️

درباره اون پترا خوندم ولی ببخشید چه ربطی به دروغ بودن دین اسلام داره ؟

نمیگم کل اسلام دروغه، بلخره دینی هست که ساخته شده، مثل مسیحیت ، یهودی، بودا ...

ولی یه سری چیزا رو بنا به سیاست ها تغییر دادن و دروغ گفتن و دروغش رواج پیداکرده 

خوندن فایده نداره عزیزم باید اون مستند رو ببینی

اگه جریانشو متوجه بشی و مستند رو تا اخر ببینی سوالت فرق میکنه🌹