2777
2789

خودمم تعجب میکنم اخلاقش خوبه همه چیش خوبه اون موقع باهم دوست بودیم با چهرش مشکلی نداشتم نمیدونم چرا الان یه ماهه اصلا از چهرش خوشم نمیاد همش میگم سلیقم نبود کلا ازش سرترم خودشم به زبون میاورد همیشه اما این نشخوار فکریه الان اذیتم میکنه🥲

هعی ... از یکی مثل تو من یه بار ضربه خوردم :)

منتها اون نگفت قیافه ،گفت دقت میکنم میبینم دوستت ندارم. 

چی میگذره توی دل افرادی مثل شما خدا می‌دونه 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاچشمتون زدن یا جادو کردن . شاید تونظر خیلیا مسخره بیاد ولی من موقع نامزدی جادوم کرده بودن 

دقیقا 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

خوبه شماها دوست بودین و الان فهمیدی خوشت نمیاد خب از چیش خوشت نمیاد دماغ ؟خب  دماغ عمل میشه ریش ؟ریش درست میشه چاقه ؟بره بدنسازی مشکل تو عزیزم قیافه نیس تو قیافرو بهونه کردی 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

منم همینم🤣همسرم میکه جدیدا خیلی ایراد ازم میگیریا من دوس دارم همسرم. بخودش برسه 

اما پول نیست دماغش شکسته خیلی کج شده و روبینیش جای شکستگی هست خیلی دلم میخاست برعروسی جراحی کنه امانمیشه 🥲انقدرم فکرو خیال میکنه زیرچمشش گود رفته سیاه شده😔

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
🥲🥲بخدا من قصدی ندارم خودمم حسمو نمیفمم 

ولی من شخصا نمی‌خوام بهت احساس گناه بدم 

اگه میدونی نمیتونی و ممکنه در آینده اذیت بشی

یه ذره جدی تر فکر کن 

هر کسی یه معیار داره و شما نباید اذیت بشید به خاطر انتخابتون

[QUOTE=340386434]هعی ... از یکی مثل تو من یه بار ضربه خوردم :) منتها اون نگفت قیافه ،گفت دقت میکنم میبینم دوستت ندار ...[

خدا کسایی رو که لیاقتمونو ندارن از زندگیمون بیرون میکنه تا جا برای ادمایی باشه که لایق داشتنمونن❤

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
خوبه شماها دوست بودین و الان فهمیدی خوشت نمیاد خب از چیش خوشت نمیاد دماغ ؟خب  دماغ عمل میشه ریش ...

اخه هیچ بدی ای نکرده بهم ولی چهرشو میبینم یهو میگم وای چرا با اینم قبلا اینجوری نبودم

[QUOTE=340386434]هعی ... از یکی مثل تو من یه بار ضربه خوردم :) منتها اون نگفت قیافه ،گفت دقت میکنم م ...

حرف دلگرم کننده ای بود ، متشکرم زیبا :)