2777
2789
عنوان

این بچه که میبینید پدر منو در آورده😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 76 پست
شبا دخترم دیر میخوابه از اون برم پسرم زود بیدار میشه      

خیلی بده خدا صبرت بده زندگی بعد بچه دوم دیگه به فنا می‌ره😂😂

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا وزن گیری چی بهش میدی

این دفعه یه مولتی داد اسمش کلوی کیدزه ،یه روغنه به اسم ام سی تی آوریل روزی دو سی سی گفته بهش بده آهنم گفت لیپوزوفر بده

خودم بهش موز و خرما و کره میدم برا وزن گیری

این دفعه یه مولتی داد اسمش کلوی کیدزه ،یه روغنه به اسم ام سی تی آوریل روزی دو سی سی گفته بهش بده آهن ...

سلام عزیزم نی نیت خوبه  این دارو هایی که گفتی دکترداده برا وزنش اثر داشت..منم دخترم بردم دکتر بهش بکمپلس  وزینک داد بعد از یک ماه بردمش دوباره گفت اصلا وزن اضافرنکرده  اینبار مولتی بی‌بی جویس داد.میخواستم بدونم روغنه اثر داشته؟

سلام عزیزم نی نیت خوبه این دارو هایی که گفتی دکترداده برا وزنش اثر داشت..منم دخترم بردم دکتر بهش بک ...

سلام خوبی عزیزم خیلی ممنون روغنه بسیار بدخور و بدمزه بود نخورد اصلا وزنشم متاسفانه خیلی بد اضافه میشه

حالا این یک ماه که مولتی داده بهش بدم ببینم چی میشه..ببخشید کوچولو شما چند کیلو هست؟دخترم باوزن ۲۹۰ ...

از منم ۲۶۰۰بود چون دوقلو بود ،آره بچه های که وزنشون کمه موقع تولد خیلی سخت وزن میگیرن،انشالله این هفته وزنش زیاد بشه