saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 عنوان وای زیر دلم میسوزه از استرس 263 بازدید | 31 پست دل درد شدید گرفتم ی دقیقه حس کردم الان میمیرم از استرس بود البته عصبی بود چیکار کنم میترسم همش به امتحان فک میکنم بخاطر این استرس شدید میشمقرصی چیزی ؟ به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:) 1403/03/05 | 03:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 وای خیلی بده😭😭 به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 امتحان ترس نداره اضطراب اجتماعی دارم به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
asa386 عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 790 وای چندمی من یازدهمم انسانیمنم اصلا خوب نیستممعده عصبی دارم میسوزه از استرس دستام یخ یخ شده خوابمنمیبره فقط خدا خدا میکنم زودتر امتحانو بدم
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 وای چندمی من یازدهمم انسانی منم اصلا خوب نیستم معده عصبی دارم میسوزه از استرس دستام یخ یخ ش ... من دوازدهم تجربی به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 موفق باشی 🥲 توعم همینطور به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 چرا نخوابیدی بدتر از من اومدم بخابم همش فکر امتحانو جلسه امتحان میاد تو سرم استرس شدید گرفتم الان خوابم نبردد به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
asa386 عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 790 اومدم بخابم همش فکر امتحانو جلسه امتحان میاد تو سرم استرس شدید گرفتم الان خوابم نبردد نخواب بدتر خواب میمونی اگر فرداعه امتحانت منم ک شبا میخونم تا الان ۳ دور خوندم ول کردم دیگ 🥲💔
_erisa_ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1151 چقد بخاطر مدرسه و این کنکور کوفتی بهمون استرس دادن الان خودمو لعنت میکنم چرا انقد حرص خوردم باور کن ده سال دیگه میخندی همه اینا میگذره میره الکی خودتونو اذیت نکنین قبول میشن مث همه ما ک گذروندیم این داستانارو
saharrrir مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2304 نخواب بدتر خواب میمونی اگر فرداعه امتحانت منم ک شبا میخونم تا الان ۳ دور خوندم ول کردم دیگ 🥲 ... نه بابا ما یکشنبه ایم موفق باشی راستیی بخواب زود صب پاشییی به نام خداوند رنگین کمان ✨ مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
asa386 عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 790 نه بابا ما یکشنبه ایم موفق باشی راستیی بخواب زود صب پاشییی نه خواب میمونم انقدر ک خرسم 🤣🤣🤣