2777
2789

اهنگ گوش میدم گریه میکنم سبک میشم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم دلم گرفته 

خیلی درمانده ام میشه برای این ک حال بدم ختم ب خیر بشه و بدبیاری ها تموم بشه و روی خوش زندگی رو بچشم برام صلوات بفرستین 😔دلم خیلی گرفته ثانیه به ثانیه ام شده استرس و گریه ممنون میشم فرستادید لایک کنید

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

حموم ، میخوابم ، لباس میپوشم میرم یه دوری بزنم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

با خدا صحبت میکنم . با خانواده حرف میزنم . آهنگ گوش میدم . داستان میخونم ( کمدی عاشقانه ). فیلم میبینم ( کمدی عاشقانه ). 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

دلم که بگیره..... میام اینجا..... دوستان لطف دارن باهام صحبت میکنن.... اگه گرفتگی دلم خیلی عمیق باشه و شرایطم مهیا.... میرم امامزاده 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

هیچی

آهنگ غمگین گوش میدم گریه میکنم

الان از لحاظ روحی و جسمی حالم خوب نیست ولی به روی خودم نمیارم که کسی بفهمه همشو میریزم تو دلم ...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

منم امروز خیلی داغون بودم لامصب بعضی وقتا همین دلگرفتگی پدر آدمو درمیاره  مخصوصا وقتی خدا محل نمیزاره  و بی پولو گرفتاری  

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛