2777
2789

چند روز قبل یکی از خانم های اشناهامون راجب یکی که مدتهاست دنبال خواستگاری از منه گفت و اینکه خانوادش خیلی منو پسندیدن...

خیلی حس عجیبی برام داشت😶 قبلا اگه خواستگاری داشتم مامانم بهم نمیگفت که یه وقت ذهنم مشغول نشه..و واقعا بعد حرف این خانوم خیلی بهم ریختم هیچوقت فک نمیکردم انقد بزرگ شده باشم که راجب من هم برای خواستگاری نظر بدن😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ey_babaa

شوهر جذابم 

یاد خاطرات اشتاییمون افتادم🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

@ey_babaa   شوهر جذابم  یاد خاطرات اشتاییمون افتادم🤣

اخ چقد من اومدم خواستگاری این در خونه کنده شد چقد میرفتیم بیرون چقددد برات گل میخریدم یادش بخیر اون موقع که رفته بودیم تو اتاق برای حرف زدن فقط میخندیدیم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
اخ چقد من اومدم خواستگاری این در خونه کنده شد چقد میرفتیم بیرون چقددد برات گل میخریدم یادش بخیر اون ...

یادته اقاااییی

برام شیرینی خانه ایی میاوردیی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یادته اقاااییی برام شیرینی خانه ایی میاوردیی

یادته بت میگفتم ایشالا زودتر نیریم سر خونه زندگی مون برات بهترین جهازو میخرم یادته لباسامونو ست میکردیم

یادته بت میگفتم ایشالا زودتر نیریم سر خونه زندگی مون برات بهترین جهازو میخرم یادته لباسامونو ست میکر ...

یادته موهامو زرر عقدی کردم چقد زوق کردی یرام

یادته موهامو زرر عقدی کردم چقد زوق کردی یرام

یادته موهات یکمش به هم ریخته شده بود میکفتی درستششش کن برام😂 چقد عکس و فیلم گرفتیم یادگارییی

یادته موهات یکمش به هم ریخته شده بود میکفتی درستششش کن برام😂 چقد عکس و فیلم گرفتیم یادگارییی

اره شوهرممممم 

و من شر حاسده اداحسد