2777
2789
عنوان

دلم تنگ میشه براشون بیاین

132 بازدید | 21 پست

یکساله ازدواج کردم ولی همش دلم برای خانوادم تنگ میشه دلم میخواد برگردم خونمون 😢  هرشب گریه میکنم قایمکی شوهرم اخه چرااینجورمممم

حقو ولش ادب فداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس داری همسرتو؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

منم اگه یروز ازدواج کنم مطمعنم خیلی دلتنگ مامانم میشم

شدید وابستشم

جایی میرم هر روز بهش زنگ میزنم 

اصلا نمیتونم یروز ازش جدا شم🥲

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
من توام یا تو منی.با اینک عاشق شوهرمم.و خونه امم.ولی دلم همش اونجاس😔فک میکردم تنها منم ک اینجورم

منم همه فکرم اونجاست دوستدارم برم دیگه برنگردم ازاونجا 

حقو ولش ادب فداش
هوم خوبه

گفتم شاید دوسش نداری که دلت مونده تو خونه پدرت 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙