2777
2789

خانوما من مجردم و رابطه ندارم.  عفونت باکتریایی گرفتم.. ترشح زرد رنگ دارم تقریبا همرنگ دارم ولی مقدارش کمه و بوی کمی هم داره. اوایل کمی سوزش ادرار هم داشتم که برطرف شده و خارش هم ندارم اما دل درد مثل پریودی دارم که اونم همیشگی نیست. مثلا تو یک ساعت شاید چندبار درد بگیره و ول کنه و من چهار روزه دارو مترونیدازول ۸ ساعت و سفکسیم روزی یکی مصرف میکنم پس کی خوب میشم؟ 😭 نگرانم خیلی…

دل درد کلافم کرده و چهار روز به پریودیم مونده، بنظرتون خوب میشم؟ نکنه تو پریودی عفونتم شدیدتر شه😭

قرص 

سیپروفلوکساسین برای عفونت های ادراری

شما در اصل چون سوزش داشتی عفونت ادراری داری

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصا رو دکتر تجویز کرده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قرص  سیپروفلوکساسین برای عفونت های ادراری شما در اصل چوم سوزش داشتی عفونت ادراری داری

اخه الان سوزش برطرف شده مگه اینکه خیلییی کم حس کنم

سفکسیم خوب نیست؟

اخه الان سوزش برطرف شده مگه اینکه خیلییی کم حس کنم سفکسیم خوب نیست؟

خوبه 

ولی اینی ک میگم معجزه میکنه 

۴ روز بخور ازش 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان یعنی عفونت ادرار هم دارم؟ باهم؟ تا چندروز برای عفونت قرص مصرف کنم؟ ۱۰ روز یا ۱۴؟

۱ هفته بخور خوب میشی