2777
2789

پسرم ۱سال ونیمه هنوز خوب نشده 

خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم 😔

به اکثر غذاها الرژی داره

اسهال میشه و مدفوعش بلغمی میشه

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را  

پسرای منم مدفوع خونی داشتند. من خیلی رعایت کردم توی شیردهی فقط برنج سفید و مرغ آبپز رژیم بدون لبنیات و تخم مرغ و گوشت گوساله و ماهی و سویا و ......توی غذای خودشون هم همین طور. حدود دو سالگی خوب شدن . ولی از اثراتش اینه که پسر اولم دیگه الآنم که شش سالشه تازه به زور شیر می خوره . دومی بهتره تنوع غذاییش ولی اولی فقط عادت کرده به غذاهای ساده و تکراری.

پسر دوستم هم این جوری بود ولی دکتر به اون گفته بود حساسیت زداییش کن به این شکل که تا چند روز فقط روزی یک قطره شیر و بعدش دو قطره تا چند روز و .... اون بچش خیلی زودتر خوب شد و بهتر از بچه های من غذا می خوره. ولی هر سه تاشون وزنشون کنه توی پنج شش سالگی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شیر نمیتونستن بخورن؟

پسر من خیلی چیزا رو نمیتونست بخوره. شیر گاو و هرررر چیزی که از گاو باشه حتی کیک که داخلش شیر گاو باشه. ماهی . سنگدان مرغ. کمی به تخم مرغ. به روغن ها هم انگار آلرژی داشت ولی نتونستم بفهمم چه روغنی. سویا و .‌‌.‌.