پسرای منم مدفوع خونی داشتند. من خیلی رعایت کردم توی شیردهی فقط برنج سفید و مرغ آبپز رژیم بدون لبنیات و تخم مرغ و گوشت گوساله و ماهی و سویا و ......توی غذای خودشون هم همین طور. حدود دو سالگی خوب شدن . ولی از اثراتش اینه که پسر اولم دیگه الآنم که شش سالشه تازه به زور شیر می خوره . دومی بهتره تنوع غذاییش ولی اولی فقط عادت کرده به غذاهای ساده و تکراری.
پسر دوستم هم این جوری بود ولی دکتر به اون گفته بود حساسیت زداییش کن به این شکل که تا چند روز فقط روزی یک قطره شیر و بعدش دو قطره تا چند روز و .... اون بچش خیلی زودتر خوب شد و بهتر از بچه های من غذا می خوره. ولی هر سه تاشون وزنشون کنه توی پنج شش سالگی.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پسر من خیلی چیزا رو نمیتونست بخوره. شیر گاو و هرررر چیزی که از گاو باشه حتی کیک که داخلش شیر گاو باشه. ماهی . سنگدان مرغ. کمی به تخم مرغ. به روغن ها هم انگار آلرژی داشت ولی نتونستم بفهمم چه روغنی. سویا و ...