2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد و دل

512 بازدید | 20 پست

یه دوست صمیمی دارم که تقریبا از همه زندگی من خبر داشت متاسفانه . تازگیا متوجه شدم که چقدر پشت سرمن حرف زده و تقزیبا تمامش دروغ بوده . خیلی ناراحت شدم ولی همش خودمو مقصر میدونم که زیادی بهش اعتماد داشتم ولی موندم که چجوری یه ادم که سنشم کم نیست میتونه اینقدر دروغگو باشه . حداقل داری پشتم حرف میزنی حقیقت رو بگو نه اینکه از خودت داستان دربیاری . خیلی به خاطر این موضوع ناراحت شدم چون با داستاناش منو یه ادم خسیس و پررو معرفی کرده   دلمم نمیخاد به روش بیارم  کاش دیگه هیچوقت نبینمش  . رو دلم مونده بود به کسی هم نمیخاستم بگم. اینجا نوشتم که یکم سبک بشم  

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای تو بودم میرفتم پی ویش یه جواب درست حسابی فحشهای آب دار نثار خودش و خانوادش میکردم و استیکرای خنده میذاشتم تا بیشتر بسوزه.مینویشتم که بخاطر این شخصیتت احساس ترحم میکنم بهت که اینقد زیر پام له شدی که با تهمت های دروغ و ناروا روحت تغذیه میشه.بگو معلوم نیست چیا به سرت اوردن که عقده و حقارتت تا این حد زده بالا.آخرشم بلاکش میکردی و تو لیست سیاه (بلک لیست)قرار میدادی تا دیگه نتوته باهات ارتباط برقرار کنه...

نمیدونم من که اخلاقم اینجوری.آدمای حقیر رو باید له کرد به نظر من.

خیلی بده اینجوری زیر ابی بخوری از دوست صمیمیت، درکت میکنم عزیزم

اوهوم. ولی باعث شد دیگه به دوستای دیگمم زیاد اعتماد نداشته باشم. ادم چجوری  میتونه اینقدر بد باشه بعدش جلوی من قربون صدقم بره

من جای تو بودم میرفتم پی ویش یه جواب درست حسابی فحشهای آب دار نثار خودش و خانوادش میکردم و استیکرای ...

شاید واقعا حقش همین باشه ولی نمیدونم چرا دوست ندارم حتی همینو بهش بگم فقط دلم میاد دیگه هیچوقت نبینمش

سلام یسوال دارم.من بخام تبادل نظر کنم باید چیکار کنم.هرچی گزینه هارو میگردم نمیفهمم    

عزیزم تو اون قسمتی که میخای تاپیک بزنی برو بالای صفحه نوشته +موضوع جدید اینو انتخاب کن 

عزیزم تو اون قسمتی که میخای تاپیک بزنی برو بالای صفحه نوشته +موضوع جدید اینو انتخاب کن 

من تازه عضو شدم اصلا بلد نیستم کجا باید تاپیک بزنم.ببخشید من یکم گیجم.میشع واضح توضیح بدی  

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
من تازه عضو شدم اصلا بلد نیستم کجا باید تاپیک بزنم.ببخشید من یکم گیجم.میشع واضح توضیح بدی   &nb ...

ببین مثلا من که میخاستم این تاپیک رو بزنم رفتم تو تبادل نظر....قسمت متفرقه......درد و دل.......

صفحه ای که باز میشه اون بالا (بالای تاپیکهای موجود) دو تا کادر هست یکی (+موضوع جدید) یکی دیگه(+نظر سنجی جدید)

شما موضوع جدید رو انتخاب کن

سلام یسوال دارم.من بخام تبادل نظر کنم باید چیکار کنم.هرچی گزینه هارو میگردم نمیفهمم    

وقتی صفحه رو باز میکنی، برو پایین عناوین رو نوشته.وقتی انتخاب کردی،بالا گزینه موضوع جدید یا نظرسنجی رو انتخاب کن و بنویس

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن