2777
2789
عنوان

سونو nt و غربالگري

1057 بازدید | 9 پست

خانما ميخواستم بدونم شما چند هفته و چند روز رفتين براي سونو و غربالگري؟

من الان يازده هفته و سه روزمه ميخواستم ببينم دوازده هفته و چند روز برم بهتره و هم جنسيتش مشخص ميشه ؟ 

ممنون

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم ۱۲ هفته و ۵ روز رفتم که مثلا جنسیتو بهم بگه آخرم نگفت. گفت زوده

اگه واست مهمه جنسیتو بدونی برو یه جا که تو سونوی ان تی بگن. چون بعضی جاها میگن بعضی جاها نمیگن

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
من فردا میرم ک ۱۲ هفته م پر میشه . میگن سونوی ان تی تا ۷۰ درصد جنسیتو مشخص میکنه اصل کاری سونوی آنوم ...

اره ميدونم ولي من همون احتمال و ميخوام بدونم

ببین روزهامونم نزدیک همه.دکترم گفته بود شنبه برم

اما دکتر سونو من شنبه نیست گفت ی روز تاخیر عیب نداره یکشنبه برو

یعنی سر تایمی ک دکتر گفت بری بهتره نه اینکه خودت بگی چه روزی برم

فردای سوحو هم باید ی ازمایش خون داد حتما نهایت پسفرداش

وگرنه سونو رو باید تکرهر کرد گویا

ببین روزهامونم نزدیک همه.دکترم گفته بود شنبه برم اما دکتر سونو من شنبه نیست گفت ی روز تاخیر عیب ندا ...

دكتر به من گفت يازده هفته و چهار روز برو من ازش پرسيدم گفت يه هفته بعد هم ميتوني بري 

ولي به من گفت سونو و ازمايش و تو يه روز بايد انجام بدم

من یازده هفته و دو روز رفتم ولی جنسیت رو نگفت . خانومایی که هفته سیزدهم اومده بودن جنسیت نی نی شون مشخص شد البته با احتمال.

وقتی میخواین به یکی محبت کنین، اول رو یه قسمت از پوستش امتحان کنین ببینین حساسیت نداره بعد...