2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه ؟

71 بازدید | 15 پست

من تو یک نرم افزار بصورت ناشناس مشکل زندگیمون رو مطرح کردم که مشاوره بشم 

بعد همسرم در حین اینکه داشتم جواب اونارو میدادم گوشیمو گرفت  بهشم گفتم نگاه نکن مشاوره اس ولی گوشی رو قاپید و همه رو خوند . بعد گفت تو بیخود مسائل منو میگی و یه فحشم داد 

و الان قهره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا پنهان کاری کنم . غیبت نبود که .مثل اینجا نبوده که

مردا درک اینو ندارن خب 

بهش برخورده دیگه 

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
بهتر نبود قبلش باهم هماهنگ کنین؟ به هر حال چیزی که داشتی راجبش مشاوره میگرفتی زندگی اونم هست

خب شما بری مشاوره ازتون بپرسن چرا افسرده ای دلیل افسردگی شما هم خب مشکلات همسر و خود همسر باشه .میری اجازه میگیری ازش کا چی بگی چی نگی

نمیفهمم چرا باید بر بخوره ؟؟؟ حریم خصوصی منو زیر پا گذاشته  بعدم فحش داده تازه طلب کارم هست ؟

دیگه شخصیتشون اینطوریه

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
یعنی من مقصرم الان؟این چ شخصیته یه نفر انقد پرو باشه .تازه کم و بیش میدونه ممن مشاور میرم

عزیزم خس میکنم همه ی مردا این مدلی ان

من نمیگم شما مقصری ... ولی خودم و همسرم رو تصور کردم 

ما حتی بعدش دعوای وحشتناکی هم میکردیم سر این موضوع 

چطوری بگم ، مردا بی منطق هستن!

خب شما بری مشاوره ازتون بپرسن چرا افسرده ای دلیل افسردگی شما هم خب مشکلات همسر و خود همسر باشه .میری ...

نه گلم درست میگی مشخصا همسرتون زیادی حساسن، چون میگین مشکل افسردگیتونم خود ایشونن، البته کار ایشونم بد بوده گوشی رو از دست شما کشیدن درسته

عزیزم خس میکنم همه ی مردا این مدلی ان من نمیگم شما مقصری ... ولی خودم و همسرم رو تصور کردم  م ...

منطقشون در منافع خودشونه . بنظر من دست پیش میگیرن پس نیوفتن . من اصلا در مورد اون موضوع مشاوره صحبت نکردم خیلی وقته گفتم ولش کنم هر روز جر و بحث نکنم . بعد اون دو ساعت در مورد اون موضوع با من بحث کرد .منم جوابشو میدادم فقط . بعد میگه تو برا اینکه حرفاتو به کرسی بشونی اینکارارو میکنی

نه گلم درست میگی مشخصا همسرتون زیادی حساسن، چون میگین مشکل افسردگیتونم خود ایشونن، البته کار ایشونم ...

ببین اخه من خیلی به حریم خصوصی اون احترام گذاشتم گفته فلان کیفو نبین فلان اس رو نبین فلان وسایلمو دست نزن . خدا سر شاهد ه نزدم . ادمی که خودش این مدلیه دلیلی نداره به حریم من تجاوز کنه . 

من حتی نشونش دادم که فک بد نکنه . اما اینکه یه دفعه بگیره بره همه رو بخونه خیلی بی ادبیه

ببین اخه من خیلی به حریم خصوصی اون احترام گذاشتم گفته فلان کیفو نبین فلان اس رو نبین فلان وسایلمو دس ...

چرا میترسه به وسایلش دست بزنی؟ شاید به همون علته که شمارو چک‌میکنه، همین حرفا رو بهش بزن، بگو ادعای احترام به حریم خصوصی داری ولی خودت رعایت نمیکنی پس از من انتظار نداشته باش احترام متقابل بهت بذارم ، ببین فقط باید منطقی بشینین باهم حرف بزنین اگه جواب نده باید دونفری برین مشاوره