2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی تایپیک ها تو خوندم خیلی برات ناراحت شدم  میخای شماره کارت بذار بهت کمک کنن بچه های اینجا ...

نه عزیزم کاربریمو میبندن. یه نفر خصوصی گفت شاید بعضی خیرا خرج دکترتو بدن گفتم شاید کسی بود بهم کمک کنه. 🥲بخدا خسته شدم انقدر درد کشیدم یه ورق قرص رو یه روزه میخورم

نه عزیزم کاربریمو میبندن. یه نفر خصوصی گفت شاید بعضی خیرا خرج دکترتو بدن گفتم شاید کسی بود بهم کمک ک ...

عزیزم کدوم شهری ؟

خوب به دکتر بگو؟ 

میگم خواهش میکنم جدا شو از این عتیقه 

جدا شو برو خدا راه های بعدی رو برات باز میکنه 

ول کن خاخواده اتو

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزم کدوم شهری ؟ خوب به دکتر بگو؟  میگم خواهش میکنم جدا شو از این عتیقه  جدا شو برو خد ...

اطراف اردبیلم. شهرستانم اینجا فقط یدونه دندون پزشک شخصی هست و یدونه هم بهداری. شخصی پول خواست بهداری هم نکشید. جدا شدن حامی میخواد. دفه قبل رفتم مههریه گذاشتم احرا حتی پول دادگاه رفتن و شکایتم نداشتم دست از پا درازتر برگشتم

جفتشو ول کن وقتی خدارو داری  جداشو فقط  میری کار میکنی  خدا بزرگ

خیلی دنبال کار میگزدم 🥲تو این خراب شده کار نیست. لیسانس بگیرم استخدامی و اینا شرکت میکنم نذر کردم اولین حقوقمو بدم ب نیازمند با دومین حقوقم جدا شم🥲