الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای حالا اون موقع میکفتیم یک سال دیگه ب خودت میخندی میکفتی میشه لطفا از تاپیکم برید بیرون دلم رو شکستید وننو درک نمیکنید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
واای اره من من یه مدت تو دفتر مینوشتم یه چیزایی یا میگفتم خدایا ب فلانی برسم الان یاد ...
فکر کن خیلی ها با همون فلان ها ازدواج کردن🤣
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
آره برا من پیش اومده! من بعضی وقتا دلتنگ کسی میشم که نمیدونه کیه؟ یا کجاست؟ این نوع عشق یا دلتنگی میگن برای همون نیمه گمشدهته! همونی که قراره باهاش کامل شی ، همونی که اونم همون لحظه تنهاست!
البته کمتر کسی هست که حرفمو درک کنه مگه اون کسایی که حال منو تجربه کرده باشن 😔🥺
یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت میکنن که میدونن بودنشون برات مهم شده ...