2777
2789

بچها من مدتی با ی پسری اشنا شدم،خیلیی پسر محجوبیه،بوتیک داره وضع مالیش خوبه ماشین خارجی خوب داره،وقتی اشنا شدیم به من گف خونمون فلان جاس!!!

قصدمون ازدواجه و قراره به این نزدیکی ها بیاد خاستگاری

دیشب با خواهرش بیرون بودم بعد اینک اومدم خود پسره پیام داد گف باید ی واقعیتیو بهت بگم نمیدونم چه فکری راجبم میکنی

ما خونمون اونحا نیست

ی محله ی دیگس (پایین شهر)

گفتم چرا دروغ گفتی گف بخدا خاستم از دستت ندم خواهرات مسخرت نکنن

ولی دیگه باید میگفتم

خودش اوضاع مالیش خوبه حتی قراره خونه بخره…

ولی الان من چیکار کنم چ تصمیمی بگیرم

برای خودم مهم نیس ولی از طرفی دوست و فامیل مسخره میکنن

چون من خیلییییی ادعام میشد بعد الان…..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن دروغ مسئله خیلی مهمیه کسی که دروغ میگه بازم میگه بیشترمیگع تا ابد میگه

خدا میدونه چقدر دیگه از حرفاش دروغ بوده

بعد دروغ اعتماد رو خراب می‌کنه اعتماد خراب هم زندگی رو خراب می‌کنه

خودت باید تصمیم بگیری  ببینی آیا واقعا از روی خجالت بوده دروغ گفته یا عادتشه دروغ بگه

متاسفانه مردم کشور هم اینقدر جنوب شهر زو خراب جلوه دادن آدم واقعا روش نمیشه بگه ما اونجا زندگی میکنیم   جامعه هم بی تاثیر نیست...

منم خیلی ادعام میشد وضع مالیمون هم خیلی خوب بود ، ولی با آقایی ازدواج کردم که وضع مالی خوبی نداشت اما موقع ای زحمتاشو دیدم که چطور برام خرج میکرد و با دست تنگش زحمت میکشید که من کم و کسری نداشته باشم خداروشکر کردم و ازدواج کردیم الانم همینطوره دستش خیلی تنگه ولی یهو میبینی ۴۰ میلیون طلا میخره یا یه زمین خرید زد به نامم ، تمام دارایش خداروهم شکر میکنم مهم خودتی کاری به کسی نداشته باش بقیه اگر خودشون کمبود و عقده نداشته باشن کسیو مسخره نمیکنن

ولی این مسله دروغ فقط مهمه شاید چون خجالت میکشیده مجبور شده 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

میگن دروغ مسئله خیلی مهمیه کسی که دروغ میگه بازم میگه بیشترمیگع تا ابد میگه خدا میدونه چقدر دیگه از ...

واقعا ادم خوبیه خیلیی

تحقیقشم کردم واقعا پسر درستیه

خودم میدیدم مدتی کلا انگار مبخواد حرفی بزنه و نمیتونه بگه

یجور کلافه بود😭

به نظرم چون دروغ خودشو انداخته گردن خواهر ها و خونوادت  این یه زنگ خطره یعنی زیر بار دروغی که گ ...

نه اخه فقط گف نمیخاسم روز اولی ک باهات حرف میزدم تورو از دس بدم بگی این بچه پایین شهره

منم خیلی ادعام میشد وضع مالیمون هم خیلی خوب بود ، ولی با آقایی ازدواج کردم که وضع مالی خوبی نداشت ام ...

دقیقا ایشونم همجین شخصیتی دارع واقعا پسر خوبیه

خودشم گف خجالت کشیدم🥲

دقیقا ایشونم همجین شخصیتی دارع واقعا پسر خوبیه خودشم گف خجالت کشیدم🥲

نظر منو میخوای؟ ببخش 

بنظر ادم خوبی میاد حسم بد نیست به این ماجرا

نسبت به خیلی مردها هم وضعش خوبه 

اگر همه چیش خوبه چشم پوشی کن روی این یکی

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊