2777
2789

سلام من از صمیم قلبم با تمام وجودم از خدا میخام سلامتی کامل بهم بده

اولویت برآورده شدن آرزوهام همینه

منتظرم خدا برآورده ش کنه🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ تا آرزو دارم 

امیدوارم همه حاجت روا باشن من هم با اونها

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به خواستم برسم 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه کاری میخوام انجام بدم و خب نمیشه توضیح داد دردسرش زیاده ولی خب خیلی نیاز دارم ک بتونم کسی پیدا کنم برام انجامش بده انشالله خدا کمک کنه انجام بشه و دیگه کسی ک خیلی برام زد و آبروم برد همه ذاتش بفهمن و ابروش بره

انشالله ♥️

دعا کن برام لطفا حال روحیم‌اوکی بشه

ممنونم💚

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه کاری میخوام انجام بدم و خب نمیشه توضیح داد دردسرش زیاده ولی خب خیلی نیاز دارم ک بتونم کسی پیدا کن ...

انشالله ذات بدش آشکار بشه 

امیدت به خدا باشه 

چوب خدا صدا نداره

وقت اون میرسه🙏🏼