2777
2789

نزدیک و هفته است دوقلوهام رو از دست دادم

عین مرده متحرک شدم همون تحرک هم یه ذره

حالم اصلا خوش نیست دلم بچه هامو میخواد

هیچی نمیتونه خوشحالم کنه یا حداقل از ناراحتی درم بیاره... زندگی برام پوچ و توخالی شده هیچ امیدی ندارمد دلم واسه پسرم و یه ذره همسرم میسوزه

طبیعیه باید زمان بگذره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

چند وقتشون بود

جوونی دوباره اقدام کن بچه های دیگه انشالله جاشونو پر میکنه غمت تسکین پیدا میکنه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیزم فقط زمان ک بگذره انشاله خدا صبر ت بده این روزا هم میگذره

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

چند وقتشون بود جوونی دوباره اقدام کن بچه های دیگه انشالله جاشونو پر میکنه غمت تسکین پیدا میکنه  ...

ممیخام سه چهار ماه دیگه اقدام کنم اما دلم دوقلو میخواد با همون جنسیت با همون اسماییکه انتخاب کرده بودیم...😭

بیست هفته باردار بودم.. براشون لباس و پستونک و حوله و.... مثل هم خریده بودم.. طبیعی و حتی خداخواسته ...

عزیزم خدا صبرت بده ، فامیل ما هم چند سال پیش پسر ۲۰ ساله اش از دست داد! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
بیست هفته باردار بودم.. براشون لباس و پستونک و حوله و.... مثل هم خریده بودم.. طبیعی و حتی خداخواسته ...

عزیزم خدا بهت صبر بده سعی کن کنار بیای ب خاطر بچت 

خیلی سخته 💔

همون mamane_elyar🤝   عضویت ۴۰۲/۱۰/۱۸