2777
2789
عنوان

پسرا و دخترایی که آدمای زیادی تو زندگیتون بوده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 29 پست
گاها ی لحظه ب فکرم میاد و میگم چ خوب که نیست ، یا میبینم ک چقد دیگه ازش متنفرم ( به اضافه دوسه تام ف ...

شما خوب با آدم جدید وارد رابطه میشی کلا دیگه برات مهم نیس ؟ یا وقتیم که تنهایی آدم دیگه تو زندگیت نیس بازم بهش فک نمیکنی چون میگن بخای فراموش کنی باید بری با یه آدم دیگه 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

نه اصلا ببین میفهمم طرف اشتباهه داره منو بازی میده یا خوب نیست همرو متوجه میشم ولی نمیدونم چرا وابست ...

بلاخره آدمای  زیادی میان تو زندگی میرن اینکه بخوای اینجوری باشی خودت عذاب میکشی

پیش اومده بخوای رو خودت کار کنی؟میفهمی منظورمو ک؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خوب با آدم جدید وارد رابطه میشی کلا دیگه برات مهم نیس ؟ یا وقتیم که تنهایی آدم دیگه تو زندگیت نی ...

این راهی که شما گفتی بی منطق ترین و اشتباه ترین راهه 

ادم دلش مگه متروعه مکان عمومیه هر ادمی رفت و امد کنی هرکی بخواد واردش بشه 

حداقلش با یکی خواستی وارد رابطه جدید شی باید مطمئن باشی ک ادم درستیه

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
بلاخره آدمای  زیادی میان تو زندگی میرن اینکه بخوای اینجوری باشی خودت عذاب میکشی پیش اومده بخوا ...

آره خیلی کار کردم خیلی و بهتر شدم خداروشکر قبلا همیشه ذهنم درگیر بود از کارو زندگی میفتادم ولی الان در حد یه لحظه توی سرم اومدنه اگه محل نذارم به همین فکرم اونم میره ولی اگه به فک کردنم ادامه بدم دیگه حالم بد میشه دوباره غرق افکار پوچ میشم و همینکه دارم وقتمو برای چرتو پرت هدر میدمم اذیتمم میکنه 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

آره خیلی کار کردم خیلی و بهتر شدم خداروشکر قبلا همیشه ذهنم درگیر بود از کارو زندگی میفتادم ولی الان ...

با کی راجب این قضیه صحبت کردی؟منظورم مشاوره!تا حالا با مشاور صحبت کردی؟

این راهی که شما گفتی بی منطق ترین و اشتباه ترین راهه  ادم دلش مگه متروعه مکان عمومیه هر ادمی ر ...

درسته آدم به نظرم باید ایرادش رو برطرف کنه اصلاح کنه خودشو بعد بره ولی بازم وقتی تنها باشی آدم قبلی میاد تو سرت یک نفر دیگه پیدا کنه فک کنم بشه راحت تر فراموشش کرد نمیدونم

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

درسته آدم به نظرم باید ایرادش رو برطرف کنه اصلاح کنه خودشو بعد بره ولی بازم وقتی تنها باشی آدم قبلی ...

به این میگن از چاله تو چاه افتادن 

چون اگه اونم همچین کاری کنه دیگ ضربه پشت ضربه رو نمیشه تحمل کرد 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
با کی راجب این قضیه صحبت کردی؟منظورم مشاوره!تا حالا با مشاور صحبت کردی؟

با مشاورا نه ولی کلا سرچ کردم یکم یا از بقیه دوستام خانواده کمک گرفتم همه میگن ذهنتو مشغول چیزای چرت نکن هر وقت اومد تو سرت به چیزای دیگه فک کن و واقعا هم جواب میده ولی من میخوام دیگه یه لحظه هم فکر کسی تو سرم نیاد 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

با مشاورا نه ولی کلا سرچ کردم یکم یا از بقیه دوستام خانواده کمک گرفتم همه میگن ذهنتو مشغول چیزای چرت ...

نظرت چیه با مشاور هم صحبت کنی؟؟

تجربه ی خوبیه!

من یه راه خوب واسه عاشق نشدن پیدا کردم

اونم اینه که فکر نکنی

راجب اون آدم خیال پردازی نکنی

مدت طولانی ای هم باهاش در ارتباط باشی ولی توی ذهنت بهش ارزش ندی و باهاش زندگی نکنی راحت میتونی با نبودش کنار بیای. یا حداقل زود خودتو جمع و جور کنی.

بعضی وقتا هم ما ادما کم بود محبت داریم،به خودمون اجازه نمیدیم محبت های کم و زیاد یا خوب و بد اون ادما رو فراموش کنیم چون به کمک اون ادما بعضی حرفه هامون رو پر کردیم و الان،خودمون رو محتاج اونا میدونیم. 

من یه راه خوب واسه عاشق نشدن پیدا کردم اونم اینه که فکر نکنی راجب اون آدم خیال پردازی نکنی مدت طو ...

ممنونم از راه حل خوب شما 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥