2777
2789

میخوام بدونم چجوری وابسته نمیشن یه عده از دخترا و پسرا خیلی راحت حذف میکنن طرفو میرن با یکی دیگه من مشکلم اینه که وابسته میشم و نمیتونم با عقلم تصمیم بگیرم که کسی که آشنا میشم باهش آدم مناسبیه یا نه خودمو گول میزنم یبار همچین اتفاقی برام افتاد با وجود اینکه میدونم دختر مناسبی نیس ولی بازم وابستگیه هست و کامل فراموش نمیشه نمیخوام تکرار بشه دیگه چون آسیب میبینم اگه جزو این دسته آدما هستین(اگه هستین بگین فلانی رو میشناسم اینجوریه خودتونو نگین) یا میشناسین آدمایی که اینجورین بگین چجوری وابسته نمیشن چون خیلی با آدمای مختلف بودن دیگه براشون مهم نیست ؟ یا نه اونام وابسته میشن ولی به دردش عادت کردن سعی میکنن این دردو با یک آدم جدید بپوشونن 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

منم مثل توام ، اما یکبار ک ولشون مردم دیگ یاد گرفتم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معمولا یکی دو روز اول عذاب میکشم ولی با موسیقی گوش دادن و فکر کردن به بدی هاش یا اینکه در نبودش میتونم چه پیشرفت هایی داشته باشم :) در کمال ارامش سر یکی دو روز حذف میکنم طرفو انگار اصلا چنین شخصی نبود 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

و البته راه حل عدم وابستگی مسافته مسافت 

چت کم ، قرار ها که اصن نباشه چه بهتر باشه ام باز خیلی کم 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
من معمولا یکی دو روز اول عذاب میکشم ولی با موسیقی گوش دادن و فکر کردن به بدی هاش یا اینکه در نبودش م ...

و دیگه اصلا بهش فک نمیکنی راحت فراموش میشه ؟

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

و البته راه حل عدم وابستگی مسافته مسافت  چت کم ، قرار ها که اصن نباشه چه بهتر باشه ام باز خیلی ...

سنی چی مسافته منظورت اینه دوری کنم ؟

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

و دیگه اصلا بهش فک نمیکنی راحت فراموش میشه ؟

گاها ی لحظه ب فکرم میاد و میگم چ خوب که نیست ، یا میبینم ک چقد دیگه ازش متنفرم ( به اضافه دوسه تام فش روش ) 

من آدم زیاد تو زندگیم نیست ولی وابسته نمیشم  فکر نکنم ربطی داشته باشه به ذات و روحیه آدم ربط د ...

دیدم آدمایی که وابسته بودن ولی بعد عوض شدن دیگه چیزی براشون مهم نبوده 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ساده ای زود اعتماد میکنی و راحت دل میبندی ک اشتباهه

نه اصلا ببین میفهمم طرف اشتباهه داره منو بازی میده یا خوب نیست همرو متوجه میشم ولی نمیدونم چرا وابستگی پیش میاد شاید چون تو رابطه جدی نبودمتا حالا اینجوریه 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

سنی چی مسافته منظورت اینه دوری کنم ؟

اره