2777
2789
عنوان

فایل دکتر حبشی بیایید

53 بازدید | 7 پست

کی فایل دکتر حبشی رو گوش کرده کاید زن و مرد رو . یدونه دانلود کردم ولی از جنسی حرف میزنه ولی تویه تاپیک هایی گفتن که  طرز بیان اینا یاد میده خیلی اطلاعات گذاشته بودن که عالی بود 

کی داره بفرسته برام عزیزا

کیا نتیجه دیدن از حرفای دکتر از تجربیاتتون بیایید بگید 

من اصلااا سیاست ندارم طرز بیانم عین زهرمار میمیونه و اعصبانی میخوام خودمو تغییر بدم همه رنج میبرن از حرفا و رفتارهام شوهرم رفته رفته دیگه توجی بهم نمیکنه میدونم خیلی رفتارهام بده 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟

کلید زن کلید مرد

من گوش دادم ولی یادم رفته🤭

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه حیف واسه امضات صلوات فرستادم خودمم سخت محتاج دعام

ممنون عزیزم منم واستون دعاکردم❤

عزیزم بامردهافقط زبان نرم خوبه واینکه هرکاری براتون میکنه ازش تعریف کنین

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
ممنون عزیزم منم واستون دعاکردم❤  عزیزم بامردهافقط زبان نرم خوبه واینکه هرکاری براتون میکنه ازش ...

قربونت 

طرز رفتاررو باید فهمید همیشه گند میزنم به همه چی و بعد پشیمونیم میام که با زبون حرف بزنم اما چه فایده وقتی همه جا خرابش میکنم و طرزبرخوردمو نمیدونم کی و کجا چجور رفتار کنم چ فایده 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟

قربونت  طرز رفتاررو باید فهمید همیشه گند میزنم به همه چی و بعد پشیمونیم میام که با زبون حرف بز ...

خب ازین به بعد قبل ازین که میخای چیزی بگی فکرکن حواست باشه عجله نکن فکرشده حرف بزن سعی کن در هرحالی با آرامش وبامهربونی  وزبان نرم حرف بزنی گلم