2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین

58 بازدید | 9 پست

من الان هفته چهارم رفتم پیش رفیقم چسبم زد الان ک عوض کردم حس میکنم یطرف دماغم رفته تو نمیدونم ورم یا خراب شده کمک کنید من الان هنو غذام شل کار نمیکنم همش درازم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خودم چسب بزنم یا برم پیش رفیقم ک یکسال عمل کرده قرص اناهیل تا کی بخورم

من تا یکماه خوردم

چسب فرم بینیت رو عوض نمبکنه نترس اصلا

خیلی محکم نباید بزنی ک ردش بمونه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
 ورم داره درست میشه ولی چسبو خوب بزن یدست ورمش بخوابه الان ماه اوله باز جا داره ولی بد چسب بزنی ...

ن فرم بینی در عمل شکل گرفته و چسب بینی هیچ تاثیری ندلره روی فرم بینی ورم هم خودش ب مرور میره

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ن فرم بینی در عمل شکل گرفته و چسب بینی هیچ تاثیری ندلره روی فرم بینی ورم هم خودش ب مرور میره

فرم ک به چسب ربطی نداره برای ورمه ورم هم اگه یدست نخوابه به مرور سفت میشه و میمونه همونطوری 

بازم. هر چی شما بگید درسته ❤