2777
2789
عنوان

اینکه تاپیک میزنین که لباساتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 63 پست
نیمه لخت یعنی یچیزی در حد مایو  ما پوشش نیمه لخت نداریم تو جامعه  شایدم شما جای دیگه ای ...

مآیو!!بادی های خانوما رو دیدی؟؟؟اونو نصف کنفقط یه تیکه جلوی سینه رو گرفته

از بالا و از پایین هم که هیچی نمیپوشن،شما اگر به این پوشش میگید پوشش آدمیزاد پس درمورد عقل و منطقتون باید شک کرد و همچنین تعصب تفریطیتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مآیو!!بادی های خانوما رو دیدی؟؟؟اونو نصف کنفقط یه تیکه جلوی سینه رو گرفته از بالا و از پایین هم که ...

اوکی حق با شماست من متعصب افراطی هستم 😂😂

کی داره به کی میگه خدایا 

من دیگه صحبتی ندارم بهتره ریپلای نکنیم همو ممنونم 

خودتون هم میدونید حرف یه تار مو نیست.... عملا دو روز دیگه کم مونده بود لخت بشن بیان بیرون،زبونشون ه ...

اره اره تو راست میگی دقیقا همون جمله اخرت میگه از کدوم دسته موجودات خلقتی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
اوکی حق با شماست من متعصب افراطی هستم 😂😂 کی داره به کی میگه خدایا  من دیگه صحبتی ندارم بهتر ...

متعصب افراطی نه....

متعصب تفریطی عرض کردم.یعنی همه چیو پایین ترین حد در نظر میگیرید و انتظار دارید مردا جزو انسان نباشن و نیاز و غریضشون که خدا درونشون قرار داده به خاطر آزادی دیگران زیر پا بزارند،بعد جالبه در آخر هم میگید ما آزادی نداریم....

خداروشکر بساطشون در حال برچیده شدنه

متعصب افراطی نه.... متعصب تفریطی عرض کردم.یعنی همه چیو پایین ترین حد در نظر میگیرید و انتظار دارید ...

من بر اساس تجربه شخصی خودم گفتم 

چون شما تشریف ببرید 4 تا کشور دیگه میبینید مرد های اونا که خدا درشون غریزه قرار داده زل نمیزنن به بدن خانوما 

حالا میتونید واقعیت رو نپذیرید 

با پاک کردن صورت مسئله چیزی حل نمیشه 

و من الله توفیق👋🏻

😂😂😂😂 سطح ایکیو رو تروخدا🦴 دیگه ریپ نزن جوابتو نمیدم

من فهمیدم منظورتو،فهمیدم سطح شعورت در چه حده که ارزش وقت هدر دادن نداری.

اون استخون هم بنداز واسه نرهای خونوادت،زیادی گرسنه هستند.😉

آخرشم سوت بزن بچه

مفهوم حیا از نظر شما چیه؟میشه بدونم؟

اون زنی که حجابش کامل نیست مثل زنی که چادر سرشه مورد احترامه و آدمی که حجب و حیا سرشه هیچ فرقی بینشون نمیبینه و به هیچکدوم دست درازی نمیکنه!

شاید من و شما همو درک نکنیم چون علایق و سلیقه هامون تفاوت دارن امیدوارم جسارت نشده باشه شما محترمین من فقط آرزوی دنیایی رو دارم که هر کی تو هر شکلی هر پوششی آزاد باشه و امنیت داشته باشه❤

والا نمی دونم بعضی دخترا اینجا تاپیک میزنن جلو کراشم چی بپوشم جذبم بشه و خیلی ها راهنمایی میکنن

و کسی نمیگه مرد با لباس تحریک نمیشه

یا خانم ها میگن چی بپوشم که شوهرم تحریک بشه و برا اشتی پیش قدم بشه

کسی نمیگه مرد ها که حیوان نیستن با لباسی تحریک بشن

یا یه نفر تاپیک میزنه زن همسایه با شورتک و نیم تنه اومده خونمون با شوهرم کار داره

خیلی هام عصبانی شدن کار زن همسایه زشته

بعد حالا یه نفرم مثل شما معتقده هیچ مردی با لباس باز تحریک نمیشه و نباید از لباس پوشیدن کسی انتقاد کرد

عالم  روانشناس و دانشمند و صاحب نظریه تو نی نی سایت زیاده

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷