2777
2789

من باهاس چند سالی هست ک دوستم قصدمون ازدواجه 

قبلا تو بیو تلش ی جمله عاشقانه با قلب گذاشته بود دیدم حدف کرده و فقط قلب رو گذاشته گفتم چرا عوص کردی گفت تو چون قلب خالی گذاشتی من چرا خودمو سبک کنم 🫥

گفتم منم حذف میکنم ک راحت تو رودربایستی نمونی کلا برداری گفت آره بردار راحت ول بچرخ تو تل 🫥

گفتم چقد بی‌غیرتی یعنی چی آخه این حرف 

اینو گفتم انواع اقسام فحش ها رو داد 

از جمله حیوون احمق نفهم بی ارزش 

رفتی دانشگاه ب جای اینکه آدم شی شدی حیوون 

دیدم بیشتر از اینا رومون به هم باز میشه برداشتم بلاک کردم اونم بلاکم کرد 

بنظرتون حق داشت اینقد بی احترامی کنه سر هیچی ؟؟؟

چرا حس کردم داره خیانت میکنه یکاری کرده از سرش وا شی 

حس کردم حتی جلمه رم برا خیانتش برداشته نه بهانه ای ک برا تو اوورده

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس کردم داره خیانت میکنه یکاری کرده از سرش وا شی  حس کردم حتی جلمه رم برا خیانتش برداشته ن ...

ن عزیزم از این نظر آدم درستیه اهل خیانت نیس 

من حقم بود این همه واکنش؟؟

چرا هیچی نمیگین 🤒

دارم میگم دیگه یارو میخاد از سرش وات کنه دنبال بهونه بوده

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ن عزیزم از این نظر آدم درستیه اهل خیانت نیس  من حقم بود این همه واکنش؟؟

خر نباش 

ممنون💫

من اول بلاک کردم عزیزم  بنظرت حرفم اونقدرا زشت بود ک این همه توهین بشنوم؟

بعضیاحساسن دیگ،شایدبه غرورش برخورده

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من اول بلاک کردم عزیزم  بنظرت حرفم اونقدرا زشت بود ک این همه توهین بشنوم؟

ن عزیزم حرفت زشت نبود  تو اول بلاک کردی درست ولی منتظر بوده جعریت کنه خودت بزنی بلاک کنی بری منتظر بوده خودت بری...... ک به هدفشم رسیده 

مشخصه

شاید دلش از جای دیگع پر بود سر تو خالیش کرد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍