2777
2789
عنوان

اقایون نظر بدین خواهش می کنم

109 بازدید | 8 پست

اقایون گروه نظر بدین لطفا  همسر من می خاد خونه وماشین رو بفروشه وبرای کار داربست ساختمانی سرمایه گذاری کنه ولی خیلی نگرانیم باید بریم مستا جری  می ترسم زمین بخوریم تروخدا هر اطلاعاتی در مورد این شغل دارید لطفا بگید چون مشورت بهترین کار است خانم ها هم لطفا نظر بدین خدا خیرتون بده

تروحدا اگه اطلاعاتی دارین بگین

مگه دیونه شدین خونه رو بفروشید...مردم یه عمر بدبختی میکشن خونه دار بشن ..اشتباه 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنها چیزی ک میدونم اینه نباید صفر شین .مثلا بجای فروش خونتون بهتره رهن بدین و خودتون ی جای ارزون شهر پیدا کنین مستاجر شین . که بعد از ی سال خدایی نکرده نتیجه دلخواه نگرفتین حداقل سقف بالاسرتون محفوظ مونده باشه

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

اخه همسرم از شغل خودش خسته شده دوست داره عوضش کنه

اگه درآمدش خوبه نباید عوض کنه ...تو کاری که ازش سر در نیاره حتما ضرر می‌کنه ..تا چندین سال بگذره که بفهمه ازش ...خونه فروختن واقعا. اشتباه ست عزیزم دیگه نمیتونین بخرین....بازم خودتون بهتر میدونین

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

فكر خوبيه خيلي سود داره ليكن بايد مكانش همجور باشه برا نگهداري لوله ها و روغنكاري اونا 

اگه ميدوني شوهرت از عهدش بر مياد بذار انجام بده در واقع يه ريسكه بستگي به توانايي شوهرت داره انتخابش انتخاب خوبيه

فكر خوبيه خيلي سود داره ليكن بايد مكانش همجور باشه برا نگهداري لوله ها و روغنكاري اونا  اگه مي ...

ممنون تصمیم گرفتیم فعلا صبر کنیم تا بعد انتخابات وضع تورم معلوم بشه