2777
2789
عنوان

مادری هست که

98 بازدید | 14 پست

بین بچه هاش فرق بزاره ؟!

یعنی یکی براش عزیز تر باشه از بین بقیه ...

حقیقتا خودم حس میکنم چون مامانم به عنوان بچه اول انتظار پسر داشت و دختر شدم ...

و الان فکر میکنم اون دوتا داداشام یه جایگاه دیگه ای براش دارن :)

و بار ها از اینور و اونور شنیدم که مامانم تعریفم رو میکنه و ازم راضیه ولی اگر پسر بودم صد برابر اینی که هستم ، بهم ذوق میکرد و بهم انگیزه میداد و از زیبایی هام تعریف میکرد...

کلا مامانم منو تو کلفتی و کارگری و حمالی ، دختر خوب و عاقلی میدونه و همه جا از این هنرم تعریف میکنه ...

نشنیدم یه بار بگه ، دخترم تتو ارتیسته 

دخترم مستقله 

دخترم از ۱۷ سالگی میلیونی پول در میارورده

دخترم نقاشه و داره هنر میخونه 

دخترم موهاش فلانه و خشگله و ..... بیسار و بهمان 

منم حس میکنم برادرم رو بیشتر دوست داره یعنی پسر دوست داره بیشتر ولی ازش ندیدم که تعریف برادرم رو بکنه جایی 

یعنی فرق نمیذاره

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب صادقانه بهش بگو حواسش جمع میشه درصمن اگه تک دختری بدون هرلحظه به خاطر وجودت شاکره

گفتم ، میگه تو خیلی حساسی 

میگم مامان ابرومو بردی ، هر جا میری از حمالی هایی که من واست میکنم چرا میگی ...

حداقل چهارتا خوبشو بگو ادم احساس پوچی نکنه ...

غصه نخور مامان منم هس:) و اینکه از همه اون 4تا پسرشم بهترم(از هر لحاظ که بگی )

پسراشو از من که تک دخترم بیشتر دوس داره 

عوضش پدرم خدا رحمتش کنه یه تار موی منو به اون ۴ تا پسرش نمیداد .

با اینکه دختر خیلی دلسوز تره و احترام پدر‌ و مادر رو بیشتر نگه میداره ولی نمیدونم چرا این مامانا بین دختر و پسر فرق میذارن ؟! 🤷🏻‍♀️

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

دعا می کنی؟ ارغوان

چشم حتما 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

گفتم ، میگه تو خیلی حساسی  میگم مامان ابرومو بردی ، هر جا میری از حمالی هایی که من واست میکنم ...

اون حمالی نمی بینه خدمات می بینه

همونجابگو عشقم

بلند بگو مامان دوست داشتم ازنقاشیهام به خاله،دایی ...بگی شایددوست داشته باشن.

بعد خودش ناچارمیشه بگی یا افرادکنجکاو میشن خودت توضیح میدی

قربونت عزیزم💛🧡

شما هم دعا کن من به سه تا آرزوم برسم

اون حمالی نمی بینه خدمات می بینه همونجابگو عشقم بلند بگو مامان دوست داشتم ازنقاشیهام به خاله،دایی ...

راهکار مناسبی دادی ، ممنونم 🙏🏻🥺

امتحان میکنم بلکه جواب بده