2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۱ سال و نیم جلوگیری داشتم الان ۶ ماهه اقدامم که از این ۶ ماه ۴ ماهشو بلافاصله بعد از اقدام پاشدم و رفتم سرویس.. بنظرتون ممکنه بخاطر این بوده باشه ک تاحالا نگرفته؟ 

ماه دیگه هم میخام برم دکتر

وای متأسفم چرا علتش چیه اخه

۷ هفتگی رفتم سونو دادم قلب داشت و میزد سن بارداریمم چفت ۶ هفته اس ، بعد لکه بینی داشتم دوباره ۱۰ هفتگی رفتم سونو گفت ک جنین تو همون ۶ هفته مونده و رشد نکرده قلبش هم دیگه نمیزد ، نمیدونم چرا اینطوری شد 😓😓

تقریبا یکسالی هست توی اقدامم اما اقدام از این نظر توی این یکسال ازمایشات سونو عکس رنگی اینارو انجام دادم و الان دوماهه که اقدام جدی هستم

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
آزمایشا و سنوهام مشکل ندارن ولی نمیدونم چرا نمیشه شما چی مشکل داری 

من هنوز دکتر نرفتم نمیدونم این ماه میخام برم ولی درکل تو اقوام من و شوهرم نازایی ندارن اصلا و اینکه همیشه بعد اقدام بلافاصله پا میشدم میرفتم سرویس... بدم میاد همونجوری بخابم. تازه یه ماهه خودمو کنترل میکنم ک حداقل نیم ساعت دراز بکشم

ممنون الان استرس سقطشو دارم نمیدونم میشه با گرمیجات و اینا دفع بشه یا نه 

برو اول بیمارستان بهت قرص میده یا اینکه چون سن جنینت پایینه بیای خونه میفتی به خون ریزی و میتونی زعفرون و اینا بخوری خیلی احتمالش زیاده خودش دفع بشه انشالله به زودی جاش پر بشه و از یادت بره

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
۷ هفتگی رفتم سونو دادم قلب داشت و میزد سن بارداریمم چفت ۶ هفته اس ، بعد لکه بینی داشتم دوباره ۱۰ هفت ...

الهی بگردم انشالله خدا کمکت کنه سعی کن قوی باشی این روزا میگذره امیدوارم بزودی با خبرای خوش بیای