بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم ۱ سال و نیم جلوگیری داشتم الان ۶ ماهه اقدامم که از این ۶ ماه ۴ ماهشو بلافاصله بعد از اقدام پاشدم و رفتم سرویس.. بنظرتون ممکنه بخاطر این بوده باشه ک تاحالا نگرفته؟
۷ هفتگی رفتم سونو دادم قلب داشت و میزد سن بارداریمم چفت ۶ هفته اس ، بعد لکه بینی داشتم دوباره ۱۰ هفتگی رفتم سونو گفت ک جنین تو همون ۶ هفته مونده و رشد نکرده قلبش هم دیگه نمیزد ، نمیدونم چرا اینطوری شد 😓😓
آزمایشا و سنوهام مشکل ندارن ولی نمیدونم چرا نمیشه شما چی مشکل داری
من هنوز دکتر نرفتم نمیدونم این ماه میخام برم ولی درکل تو اقوام من و شوهرم نازایی ندارن اصلا و اینکه همیشه بعد اقدام بلافاصله پا میشدم میرفتم سرویس... بدم میاد همونجوری بخابم. تازه یه ماهه خودمو کنترل میکنم ک حداقل نیم ساعت دراز بکشم
ممنون الان استرس سقطشو دارم نمیدونم میشه با گرمیجات و اینا دفع بشه یا نه
برو اول بیمارستان بهت قرص میده یا اینکه چون سن جنینت پایینه بیای خونه میفتی به خون ریزی و میتونی زعفرون و اینا بخوری خیلی احتمالش زیاده خودش دفع بشه انشالله به زودی جاش پر بشه و از یادت بره