2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قتل نکردین ولی خوب یه مرد جدا شده با بچه هم بیاد سراغ دختر مجرد دخترو بهش نمیدن مگه شرایط دختر بد ...

خب این پسره هم یه مشکل جسمی داره.. ینی راه رفتنی پاهاش یه کمی پرانتزیه...البته برا من اصلا مهم نیس چون عاشق خودش شخصیتش شدم با اینکه از لحاظ ظاهری هم چیزی کم ندارم...ولی طبق حرف تو گفتم که میگی طرف باید یه عیبی مشکلی داشته باشه..خب اینم نقص اونه.. که اون اولا متوجه میشدم ولی الان اصلا به چشمم نمیاد.

خب حق دارن دیگه تو ایران

هزار نفر مسخره میکنن پشت سر آدم!

اصلا زن حتی دکترم باشه باز انگار جوری رفتار میکنن طرف لطف کرده رفته گرفتتش

به نظرم ارزش زن تو اینجور ازدواجا میاد پایین

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

چون دلشون پاک نیست خانواده شوهرم قبول کردن گفتن ممکن بود برای بچه ماهم پیش بیاد و سرنوشت ادما دست خو ...

چه خوب حالا خانواده عشقم منو ندیدن.

من میگم شاید اگه ببینن نظرشون عوض شه

باورکن اگه مخالفت می‌کنند بخاطر دختر خانوم هست

همین شرایطی که میگی رو پسرعموی مامانم داشت

مامانش رفت خونه ی دختره،گفت دلم نمیخواد سر دوسال یادش بیاد که چرا با یه دختر ازدواج نکرده؟بعد بره خیانت کنه و یا خدای ناکرده زن دوم بگیره

بیشتر دلیلشو اینه

بنظر منم منطقی هست

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم