mis_nasriin مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1176 عنوان عفونت مونونوکلئوز 343 بازدید | 8 پست کسی این ویروسو تا حالا گرفته خودش اطرافیانش؟آزمایش EBV دادم و مثبت شده.گلودرد شدید و تورم غدد لنفاوی دارم.کسی اطلاعی داره کی خوب میشه چقد طول میکشه 1403/03/04 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mis_nasriin مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1176 سلام ته گلوتون چیزی هست؟ تو ایینه که نگاه میکنین؟ نه هنوز هیچی دیده نمیشه و آب دهنمو که قورت میدم درد میکنه قشنگ حس میکنم تا ته حلقم زخمه.و غدد لنفاوی گردنمم بزرگ شدن
ppp0pp عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 823 نه هنوز هیچی دیده نمیشه و آب دهنمو که قورت میدم درد میکنه قشنگ حس میکنم تا ته حلقم زخمه.و غدد لنفاوی ... این EBVکه گفتین چیه؟من امروز گلوم درد میکرد دیدم لوزه هام متورم شدن، یه لکه های سفیدی هم روش بود خیلی ترسیدم
ppp0pp عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 823 نه هنوز هیچی دیده نمیشه و آب دهنمو که قورت میدم درد میکنه قشنگ حس میکنم تا ته حلقم زخمه.و غدد لنفاوی ... دکتر رفتین؟
mis_nasriin مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1176 این EBVکه گفتین چیه؟ من امروز گلوم درد میکرد دیدم لوزه هام متورم شدن، یه لکه های سفیدی هم روش بو ... فقط گلو دردعلامتش نیست.همراه با غدد لنفاوی متورم تب بیحالی و خستگی
mis_nasriin مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1176 دکتر رفتین؟ بله آزمایش نوشتن که مشخص شد این عفونته ولی هنوز فردا میبرم دکتر جوابشو
ppp0pp عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 823 بله آزمایش نوشتن که مشخص شد این عفونته ولی هنوز فردا میبرم دکتر جوابشو سلام عزیزم میخواستم ببینم نتیجه رو پیش دکتر بردین چی گفتن؟ چی تجویز کردن؟ خودتون بهتر شدین یا علائمو هنوز دارین؟من روی لوزه هام لکه های سفید عفونت زده شده و شدیدا متورمن، دکتر رفتم هنوز خوب نشدم
mis_nasriin مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1176 سلام عزیزم میخواستم ببینم نتیجه رو پیش دکتر بردین چی گفتن؟ چی تجویز کردن؟ خودتون بهتر شدین یا ... من لوزه هام اصلا لکه سفید نداشتن.برای شما احتمالا عفونت گلو هست و اون لکه سفید طبیعیه موقع عفونت شدید.آموکسی کلاو بهتره.من خداروشکر بهترشدم