2777
2789
عنوان

چه معجزه هایی تو زندگیتون دیدین؟

145 بازدید | 14 پست

خودم چندین بار تو زندگیم معجزه شده ،جاهایی که واقعا ناامید بودم خدا دستم و گرفته وقتی یادش میفتم هنگ می کنم.اما باز چند تا مشکل دارم خیلی درگیرشم از خدا میخوام زود حل شه و معجزه شه چون عقلم دیگه جواب نمیده خدا باید بیاد وسط.از معجزه های زندگیتون بگید دلگرم شم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

(  • ‿ •  ) سرتا سر زندگیم معجزه بوده همیشـــــــــــــه شکر گزار لحظه لحظه زندگی و خوشبختیمم

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم معجزست یا نه اما خب نامزد مرحومم یه برادر دوقلوی همسان خودشه داره که هر وقت میبینمش یاد نامزدم میوفتم و یه حس عجیبی میگیرم :)

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

معجزه از این بهتر که خدا توو خواب بهم یچیزایی نشون داد فرداش دیدم اون اتفاق واقعیه.یا یه حساسی بهم میده که بعدش اتفاق میفته .خدا یه حسی به زن داده که اونو ب هیچ مردی نداده خودش معجزس😂

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
نمیدونم معجزست یا نه اما خب نامزد مرحومم یه برادر دوقلوی همسان خودشه داره که هر وقت میبینمش یاد نامز ...

خدا همسرت و بیامرزه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید