2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این منافذ در اثر چی بوجود اومدن؟ بی آبی یا چربی بیش از حد؟ اگه بخاطر بی آبیه ، آب زیاد بخورید مرطوب کننده هم 2-3بار در روز بزن

اگرم براثر چربی بیش از حده ، یکی اینکه صورتت رو صبح و شب حتما اول با میسلار تمیز کن بعدم با ژل شست و شو بشور ، شب ها هم از کرم ها و سرم هایی که حاوی نیاسینامید هستن استفاده کن تقریبا میشه گفت منافذ رو خیلی خیلی کوچیک و یا حتی محو میکنه 

یخ درمانی...‌شبا که میخوای صورتت و بشوری بعد شستشو ۵ بار اب سرد بزن به صورتت...آب هندونه هم عالیه هندونت و که خوردی اون آب تهش و دور نریز بمال به پوستت 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
خب این منافذ در اثر چی بوجود اومدن؟ بی آبی یا چربی بیش از حد؟ اگه بخاطر بی آبیه ، آب زیاد بخورید مرط ...

پوستم کلا چرب نیست 

با فوم شست و شو بشورن خوبه ؟ و اینکه سرم ویتامین سی خوبه استفاده کنم ؟ 

دلیل بازشدنش و نمیدونم

پوستم کلا چرب نیست  با فوم شست و شو بشورن خوبه ؟ و اینکه سرم ویتامین سی خوبه استفاده کنم ؟&nbs ...

اگه چرب نیستی احتمال داره بخاطر کم آبی باشه ، نه ویتامین سی لازم نیست

آب حتما 8لیوان بخور در روز ، تو آفتاب نرو ، ضدآفتاب بزن که پوستت حساس نشه، مرطوب کننده هم بزن منافذت بسته میشن

اگه چرب نیستی احتمال داره بخاطر کم آبی باشه ، نه ویتامین سی لازم نیست آب حتما 8لیوان بخور در روز ، ...

مرطوب کننده هر مارکی باشه اشکال نداره ؟ 

اب رسان هم بزنم ؟

خب این منافذ در اثر چی بوجود اومدن؟ بی آبی یا چربی بیش از حد؟ اگه بخاطر بی آبیه ، آب زیاد بخورید مرط ...

برای جای جوش قرمز چیکار کنیم من هرچی جوش میزنم لک قرمز میشه خیلی هم مقاومن

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
یخ و مستقیم استفاده نکن من به پیشونیم نمی‌زنم 

من روی صورتم دارم 

نیاز نیست چیزی قاطیش کنم میگفتن اب خیار و گلاب و بذارید یخ بزنه ولی میترسم گلاب پوستم و بسوزونه چ ن چیزای گرم به پوستم نمیسازه