2777
2789
عنوان

تو مرا آزردی 🙂🦋

133 بازدید | 6 پست

تو مرا آنقدر آزردی

که خودم کوچ کنم از شهرت ...

بکنم دل ز دل چون سنگت، تو خیالت راحت....

میروم از قلبت،

میشوم دورترین خاطره در شبهایت ....

تو به من میخندی

و به خود میگویی:باز می آید و میسوزد از این عشق ولی....

برنمیگردم ،نه!

میروم آنجایی ک دلی بهر دلی تب دارد،

عشق زیباست و حرمت دارد....

تو بمان!

دلت ارزانی هرکس که دلش مثل دلت سرد بی روح شده است !

نیش و خنجر شده است!

تو بمان در شهرت ......

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی...🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال پیش اینو براش فرستادم بعد هم نوشتم اگه صبر کردم برای این بود که عاشقت بودم یه عشق یه طرفه بسیار آسیب بدی بهم زد رفتم حتی خدافظیم هم نداد الان بعد دو سال خودش به گوه خوردن افتاده پشیمون عذاب وجدان ولش نمیکنه و عاشقم شده کارما یه بلایی سرش آورد اون دختری که به خاطرش منو پس زد منی که آنقدر بهش میگفتم دوستش دارم عاشقشم عشق پاکم ندید الان بعد دو سال افتاده دنبالم

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

دوسال پیش اینو براش فرستادم بعد هم نوشتم اگه صبر کردم برای این بود که عاشقت بودم یه عشق یه طرفه بسیا ...

لیاقت میخواد دوست داشتن 

که لیاقت نداشته ایشون 

آدم ی چیزی رو که بالا آورد دوباره قورت نمیده 

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی...🦋
لیاقت میخواد دوست داشتن  که لیاقت نداشته ایشون  آدم ی چیزی رو که بالا آورد دوباره قورت ن ...

میگه بیا گذشته فراموش کنیم من ازت خوشم میاد 🥲من هنوز عاشقشم ولی غرورم اجازه نمیده منو به جایی رسوند که خودکشی کنم دختری که نمره هاش 20 بود تجدید شد 🥲 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️