2777
2789

اصلا دیروز خونمون بودن مامانم جز پذیرایی میوه و چایی و اینا کاری نکرد ظرفارو شستن کمک سفره کردن و .. کلی هم حرف زدیم خندیدیم شوخی کردن مامانمو عمه هام   واقعا میام نی نی سایت تعجب میکنم 

مامانم با مادربزرگم باقالی پاک کردن سبزی پاک کردن کلی کمک کردن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا قدیمی آن عروس های جدید مادر شوهر های جدید بد شدن 

البته من که خیلی زن داداشم رو دوست دارم و عاشقانه منتظرم چند ماه دیگه برادر زاده ام دنیا بیاد کلی ببوسمش

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

دیگه نمیتونیم بیایم بگیم امروز با مادرشوهرم کلی عشق کردیم که

فقط اتفاقای تلخو تعریف میکنیم مزش بیشتره🚶🏻‍♀️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اون هایی که بد گویی می کنن رفتار خودشون هم خوب نیست

این روابط همیشه دو طرفه هست

منتهی اینجا همیشه ماجرا رو از جایی شروع به تعریف می کنن که طرف مقابل رفتارش بد بوده. اون قسمتی که خودشون رفتار و حرفشون بد بوده رو تعریف نمی کنند

اون هایی که بد گویی می کنن رفتار خودشون هم خوب نیست این روابط همیشه دو طرفه هست منتهی اینجا همیشه ...

تا حدودی درسته ولی همیشه هم اینطور نیست گاهی یه طرف خیلی خوب و محترمه اما اذیت میشه  حالا چه عروس چه خانواده شوهر یه عروس بسیارخوبیه همش چشم میگفت دستش نمک نداشت ذات آدما هم مهمه