2777
2789

فقط دعوا نکنید، نمی خوام تاپیک بترکه! 

داستان ها و مضمون هاشون جالب و خلاقانه هست ولی انقدر از اون صحنه ها بی ربط تو فیلم می زارن ، نصف فیلم یا سریال فقط داری جلو می زنی! 

یه بار یه فیلم امریکایی به یه فامیل معرفی کردم بعد خودم تو آپارات دیده بودم، بعدش با خودم گفتم نکنه فیلم صحنه داشته باشه و رفتم بدون سانسورش یکم دیدم ، دیگه خدا خدا می کردم اون فامیلمون اسم فیلم یادش بره و نره فیلم ببینه!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هست خب البته رنک سنیش رو هم دقت کن فیلم مثلا وقتی R هست یعنی صحنه هاش زیاده و به غیر اون جدیدنا داستان های خوبی هم ندارن من خودم خیلی فیلم بازم مثلا پنج سال پیشخیلی فیلما بهتر بود تا الان

دیگه ترجیح می دم فیلم و سریال کره ای ببینم ، حس می کنم فرهنگشون بیشتر شبیه ما هست و برای دیدن با بچه خیالت راحت هست!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

موافقم باهات اسی منم  هربار خاستم سریال امریکایی نگاه کنم از بس صحنه داشت خوشم نیومد ادامه بدم ترجیحم اینه سریالا کره ای نگاه کنم زیاد صحنه ندارن

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

مسخره ک ن واقعا نمیشه گفت!

ولی اره در مورد اون صحنه ها قبول دارم

یعنی بعضی فیلما انقدر مفهومی و خوبه و حرف برای گفتن داره ک بنظرم اصلا نیازی ب چپوندن صحنه های این جوری نیست 

چون معمولا فیلمای سطحی و ابکی با صحنه های +۱۸ مخاطب جمع میکنن و 

بنظرم در مورد فیلمای خوب،شان کل کارو میاره پایین

خب اصلی نبین با سانسور نگاه کن یا دیگه خیلی حساسی نگاه نکن ولی صنعت فیلم سازی هالیوود رو با معیارهای خودت نکوبون 😂🖐️ خدایی سینمای ما به لحاظ ساختار صد سال از اونها عقب ! مسعود فراستی درونم زد بیرون 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦