2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریتا هم موقتی هست ، کرچک و بادام تلخ رو با هم مخلوط کن بزن بعد ی مدت تاثیرشو میبینی ، من خودم با اینکه خیلی وقته استفاده نمیکنم ولی همون زمانی که میزدم این دو تا رو هنوز ابروهام ضخیم و پرپشتن

🪶

سریتا هم موقتی هست ، کرچک و بادام تلخ رو با هم مخلوط کن بزن بعد ی مدت تاثیرشو میبینی ، من خودم با ای ...

من روغن زدم ابروهام ریزش؟گرفته دیگ وگرنه ریزش نداشتم😭

امکان نداره روغن بادام تلخت حتما اصل نبوده وگرنه محاله ریزش بده ، این سریتا که میگی خوبه ولی مواظب ب ...

بادام تلخ نبود بادام شیرین بود

شما تا حالا سریتا استفاده کردین

من انقد گریه کردم چشام دراومد😭

بادام تلخ نبود بادام شیرین بود شما تا حالا سریتا استفاده کردین من انقد گریه کردم چشام دراومد😭

عزیزم بادام شیرین واسه پوست میگن خوبه نه ابرو ، سریتا خودم نه ولی خواهرم ی مدت استفاده کرد ابروهاس دراومد فقط اینکه دیگه گرون حجمش هم کمه حداقل دو تا باید بگیری استفاده کنی 

🪶

عزیزم بادام شیرین واسه پوست میگن خوبه نه ابرو ، سریتا خودم نه ولی خواهرم ی مدت استفاده کرد ابروهاس د ...

بعد قطعش ریزش نگرفت؟

میشه بپرسین

واقعا لطف میکنین در حقم

بعد قطعش ریزش نگرفت؟ میشه بپرسین واقعا لطف میکنین در حقم

نه نریخته ، چون با احتیاط مصرف می‌کرد یدفعه قطع نکرد ، ولی چون یه تیوپ استفاده کرد نتیجه آنچنانی نگرفت اگه چند بار دیگه مصرف می‌کرد خیلی پرپشت تر میشد ، دلیل ریزش ابروش انقد مداد میکشید ابروهاش آرایشگاه لیفت از مواد بد براش استفاده کرده بودن 

🪶